Nedap (Nederlandsche Apparatenf) Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Nedap (Nederlandsche Apparatenf), wat de huidige verwachtingen zijn van Nedap (Nederlandsche Apparatenf)en hoe de toekomst eruit zal zien voor Nedap (Nederlandsche Apparatenf). Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV delen.

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV is gevestigd in Groenlo in Netherlands. Nedap (Nederlandsche Apparatenf) telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Ruben Wegman is de CEO van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV.

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV

Aandelen Nedap (Nederlandsche Apparatenf) kopen

Koop Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Nedap (Nederlandsche Apparatenf) stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Nedap (Nederlandsche Apparatenf)  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Nedap (Nederlandsche Apparatenf) aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Nedap (Nederlandsche Apparatenf).

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) koers

Datum 3 oktober 2022
Slotkoers €54,00 -0,92%
Handelsvolume 2.380
Openingskoers €54,50
Hoogste koers €54,50
Laagste koers €53,80
Koersbereik €0,70
Ticker NEDAP
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Nedap (Nederlandsche Apparatenf) koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Nedap (Nederlandsche Apparatenf) over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 oktober 2022 €54,00 -0,92% 2.380 €54,50 €54,50 €53,80
29 september 2022 €54,30 0,00% 1.191 €54,30 €55,50 €54,30
28 september 2022 €55,40 +1,65% 2.422 €54,50 €55,40 €53,60
27 september 2022 €56,30 +4,45% 1.578 €53,90 €56,40 €53,70
26 september 2022 €52,60 -4,36% 1.276 €55,00 €55,00 €52,60

Aandelen Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Nedap (Nederlandsche Apparatenf)? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Nedap (Nederlandsche Apparatenf) koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Nedap (Nederlandsche Apparatenf) over de laatste 5 handelsdagen

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Nedap (Nederlandsche Apparatenf) koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Nedap (Nederlandsche Apparatenf) nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Nedap (Nederlandsche Apparatenf)

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Nedap (Nederlandsche Apparatenf) koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Nedap (Nederlandsche Apparatenf). Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Nedap (Nederlandsche Apparatenf).

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Nedap (Nederlandsche Apparatenf): Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV?

De CEO van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV is Ruben Wegman.

Wat is de actuele Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV aandelen koers?

Het Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV-aandeel had op 03-10-2022 een openingskoers van €54,50, de hoogste koers was €54,50 en de laagste koers was €53,80. De slotkoers was €54,00 en is daarmee met 0,55% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV stijgen in 2022?

Gaat Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV volgend jaar in de prijs omhoog? Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV aandelen kopen?

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV aandelen kopen:

Andere aandelen