National Storage Affiliates Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel National Storage Affiliates Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van National Storage Affiliates Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van National Storage Affiliates Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor National Storage Affiliates Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over National Storage Affiliates Trust delen.

National Storage Affiliates Trust is gevestigd in in . National Storage Affiliates Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van National Storage Affiliates Trust.

National Storage Affiliates Trust

Aandelen National Storage Affiliates Trust kopen

Koop National Storage Affiliates Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de National Storage Affiliates Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel National Storage Affiliates Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de National Storage Affiliates Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van National Storage Affiliates Trust.

National Storage Affiliates Trust koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $39,18 +0,23%
Handelsvolume 464.046
Openingskoers $39,09
Hoogste koers $39,60
Laagste koers $39,05
Koersbereik $0,55
Ticker NSA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de National Storage Affiliates Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen National Storage Affiliates Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $39,18 +0,23% 464.046 $39,09 $39,60 $39,05
1 december 2022 $39,76 -1,05% 495.806 $40,18 $40,50 $39,01
30 november 2022 $39,81 +3,86% 535.983 $38,33 $39,89 $37,95
29 november 2022 $38,53 +1,96% 448.714 $37,79 $38,53 $37,54
28 november 2022 $37,67 -2,86% 574.386 $38,78 $39,00 $37,53

Aandelen National Storage Affiliates Trust koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van National Storage Affiliates Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de National Storage Affiliates Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van National Storage Affiliates Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van National Storage Affiliates Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel National Storage Affiliates Trust over de laatste 5 handelsdagen

National Storage Affiliates Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de National Storage Affiliates Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende National Storage Affiliates Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van National Storage Affiliates Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun National Storage Affiliates Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van National Storage Affiliates Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor National Storage Affiliates Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van National Storage Affiliates Trust.

National Storage Affiliates Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

National Storage Affiliates Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van National Storage Affiliates Trust?

De CEO van National Storage Affiliates Trust is .

Wat is de actuele National Storage Affiliates Trust aandelen koers?

Het National Storage Affiliates Trust-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $39,09, de hoogste koers was $39,60 en de laagste koers was $39,05. De slotkoers was $39,18 en is daarmee met 1,46% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om National Storage Affiliates Trust kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om National Storage Affiliates Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van National Storage Affiliates Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. National Storage Affiliates Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de National Storage Affiliates Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor National Storage Affiliates Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van National Storage Affiliates Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van National Storage Affiliates Trust stijgen in 2022?

Gaat National Storage Affiliates Trust volgend jaar in de prijs omhoog? National Storage Affiliates Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van National Storage Affiliates Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog National Storage Affiliates Trust aandelen kopen?

National Storage Affiliates Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je National Storage Affiliates Trust aandelen kopen:

Andere aandelen