Meritage Homes Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Meritage Homes Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Meritage Homes, wat de huidige verwachtingen zijn van Meritage Homesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Meritage Homes. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Meritage Homes Corp. delen.

Meritage Homes Corp. is gevestigd in Scottsdale in US. Meritage Homes telt momenteel werknemers en is actief in de sector Construction. Steven Hilton is de CEO van Meritage Homes Corp..

Meritage Homes Corp.

Aandelen Meritage Homes kopen

Koop Meritage Homes Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Meritage Homes stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Meritage Homes  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Meritage Homes aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Meritage Homes.

Meritage Homes koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $74,54 +3,82%
Handelsvolume 627.591
Openingskoers $71,80
Hoogste koers $76,22
Laagste koers $71,76
Koersbereik $4,46
Ticker MTH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Meritage Homes koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Meritage Homes over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $74,54 +3,82% 627.591 $71,80 $76,22 $71,76
27 september 2022 $71,29 -0,39% 416.630 $71,57 $72,29 $70,12
26 september 2022 $70,81 -3,40% 449.945 $73,30 $73,77 $70,67
23 september 2022 $73,34 +2,83% 380.912 $71,32 $73,41 $71,20
22 september 2022 $72,16 -1,68% 319.544 $73,39 $73,72 $71,95

Aandelen Meritage Homes Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Meritage Homes? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Meritage Homes koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Meritage Homes te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Meritage Homes van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Meritage Homes over de laatste 5 handelsdagen

Meritage Homes aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Meritage Homes koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Meritage Homes nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Meritage Homes

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Meritage Homes koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Meritage Homes in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Meritage Homes. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Meritage Homes.

Meritage Homes aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Meritage Homes: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Meritage Homes Corp.?

De CEO van Meritage Homes Corp. is Steven Hilton.

Wat is de actuele Meritage Homes Corp. aandelen koers?

Het Meritage Homes Corp.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $71,80, de hoogste koers was $76,22 en de laagste koers was $71,76. De slotkoers was $74,54 en is daarmee met 4,56% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Meritage Homes Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Meritage Homes Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Meritage Homes Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Meritage Homes Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Meritage Homes Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Meritage Homes Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Meritage Homes Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Meritage Homes Corp. stijgen in 2022?

Gaat Meritage Homes Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Meritage Homes Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Meritage Homes Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Meritage Homes Corp. aandelen kopen?

Meritage Homes Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Meritage Homes Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen