Mayville Engineering Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Mayville Engineering Company Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Mayville Engineering Company, wat de huidige verwachtingen zijn van Mayville Engineering Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Mayville Engineering Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Mayville Engineering Company Inc delen.

Mayville Engineering Company Inc is gevestigd in in . Mayville Engineering Company telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Mayville Engineering Company Inc.

Mayville Engineering Company Inc

Aandelen Mayville Engineering Company kopen

Koop Mayville Engineering Company Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Mayville Engineering Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Mayville Engineering Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Mayville Engineering Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Mayville Engineering Company.

Mayville Engineering Company koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $13,23 +4,42%
Handelsvolume 127.358
Openingskoers $12,67
Hoogste koers $13,35
Laagste koers $12,21
Koersbereik $1,14
Ticker MEC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Mayville Engineering Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Mayville Engineering Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $13,23 +4,42% 127.358 $12,67 $13,35 $12,21
2 december 2022 $12,71 -2,53% 96.168 $13,04 $13,04 $12,28
1 december 2022 $13,25 +2,63% 86.445 $12,91 $13,26 $12,55
30 november 2022 $12,78 -0,08% 102.846 $12,79 $12,98 $12,22
29 november 2022 $12,69 +5,57% 100.910 $12,02 $12,79 $12,02

Aandelen Mayville Engineering Company Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Mayville Engineering Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Mayville Engineering Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Mayville Engineering Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Mayville Engineering Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Mayville Engineering Company over de laatste 5 handelsdagen

Mayville Engineering Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Mayville Engineering Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Mayville Engineering Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Mayville Engineering Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Mayville Engineering Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Mayville Engineering Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Mayville Engineering Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Mayville Engineering Company.

Mayville Engineering Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Mayville Engineering Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Mayville Engineering Company Inc?

De CEO van Mayville Engineering Company Inc is .

Wat is de actuele Mayville Engineering Company Inc aandelen koers?

Het Mayville Engineering Company Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $12,67, de hoogste koers was $13,35 en de laagste koers was $12,21. De slotkoers was $13,23 en is daarmee met 4,09% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Mayville Engineering Company Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Mayville Engineering Company Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Mayville Engineering Company Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Mayville Engineering Company Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Mayville Engineering Company Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Mayville Engineering Company Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Mayville Engineering Company Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Mayville Engineering Company Inc stijgen in 2022?

Gaat Mayville Engineering Company Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Mayville Engineering Company Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Mayville Engineering Company Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Mayville Engineering Company Inc aandelen kopen?

Mayville Engineering Company Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Mayville Engineering Company Inc aandelen kopen:

Andere aandelen