Matador Resources Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Matador Resources Co bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Matador Resources, wat de huidige verwachtingen zijn van Matador Resourcesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Matador Resources. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Matador Resources Co delen.

Matador Resources Co is gevestigd in Dallas in US. Matador Resources telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Joseph Foran is de CEO van Matador Resources Co.

Matador Resources Co

Aandelen Matador Resources kopen

Koop Matador Resources Co aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Matador Resources stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Matador Resources  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Matador Resources aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Matador Resources.

Matador Resources koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $65,84 +0,73%
Handelsvolume 920.898
Openingskoers $65,36
Hoogste koers $66,33
Laagste koers $64,92
Koersbereik $1,41
Ticker MTDR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Matador Resources koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Matador Resources over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $65,84 +0,73% 920.898 $65,36 $66,33 $64,92
1 december 2022 $65,66 -2,01% 769.058 $67,01 $67,56 $65,43
30 november 2022 $66,36 -0,79% 929.673 $66,89 $67,10 $64,67
29 november 2022 $65,65 -0,56% 576.556 $66,02 $66,42 $64,50
28 november 2022 $64,48 +0,56% 798.840 $64,12 $65,28 $62,90

Aandelen Matador Resources Co koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Matador Resources? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Matador Resources koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Matador Resources te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Matador Resources van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Matador Resources over de laatste 5 handelsdagen

Matador Resources aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Matador Resources koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Matador Resources nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Matador Resources

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Matador Resources koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Matador Resources in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Matador Resources. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Matador Resources.

Matador Resources aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Matador Resources: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Matador Resources Co?

De CEO van Matador Resources Co is Joseph Foran.

Wat is de actuele Matador Resources Co aandelen koers?

Het Matador Resources Co-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $65,36, de hoogste koers was $66,33 en de laagste koers was $64,92. De slotkoers was $65,84 en is daarmee met 0,27% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Matador Resources Co kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Matador Resources Co te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Matador Resources Co te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Matador Resources Co wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Matador Resources Co koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Matador Resources Co ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Matador Resources Co? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Matador Resources Co stijgen in 2022?

Gaat Matador Resources Co volgend jaar in de prijs omhoog? Matador Resources Co is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Matador Resources Co en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Matador Resources Co aandelen kopen?

Matador Resources Co aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Matador Resources Co aandelen kopen:

Andere aandelen