Lloyds Banking Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Lloyds Banking Group plc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Lloyds Banking Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Lloyds Banking Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Lloyds Banking Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Lloyds Banking Group plc delen.

Lloyds Banking Group plc is gevestigd in 25 Gresham Street in United Kingdom. Lloyds Banking Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Antonio Horta-Osorio is de CEO van Lloyds Banking Group plc.

Lloyds Banking Group plc

Aandelen Lloyds Banking Group kopen

Koop Lloyds Banking Group plc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Lloyds Banking Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Lloyds Banking Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Lloyds Banking Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Lloyds Banking Group.

Lloyds Banking Group koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $2,23 -1,76%
Handelsvolume 5.959.899
Openingskoers $2,27
Hoogste koers $2,29
Laagste koers $2,23
Koersbereik $0,06
Ticker LYG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Lloyds Banking Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Lloyds Banking Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $2,23 -1,76% 5.959.899 $2,27 $2,29 $2,23
2 december 2022 $2,27 +1,34% 4.134.985 $2,24 $2,27 $2,24
1 december 2022 $2,25 -0,44% 7.848.629 $2,26 $2,27 $2,23
30 november 2022 $2,25 +0,90% 6.046.571 $2,23 $2,26 $2,20
29 november 2022 $2,21 +0,91% 7.281.275 $2,19 $2,23 $2,19

Aandelen Lloyds Banking Group plc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Lloyds Banking Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Lloyds Banking Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Lloyds Banking Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Lloyds Banking Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Lloyds Banking Group over de laatste 5 handelsdagen

Lloyds Banking Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Lloyds Banking Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Lloyds Banking Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Lloyds Banking Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Lloyds Banking Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Lloyds Banking Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Lloyds Banking Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Lloyds Banking Group.

Lloyds Banking Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Lloyds Banking Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Lloyds Banking Group plc?

De CEO van Lloyds Banking Group plc is Antonio Horta-Osorio.

Wat is de actuele Lloyds Banking Group plc aandelen koers?

Het Lloyds Banking Group plc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $2,27, de hoogste koers was $2,29 en de laagste koers was $2,23. De slotkoers was $2,23 en is daarmee met 1,76% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Lloyds Banking Group plc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Lloyds Banking Group plc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Lloyds Banking Group plc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Lloyds Banking Group plc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Lloyds Banking Group plc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Lloyds Banking Group plc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Lloyds Banking Group plc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Lloyds Banking Group plc stijgen in 2022?

Gaat Lloyds Banking Group plc volgend jaar in de prijs omhoog? Lloyds Banking Group plc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Lloyds Banking Group plc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Lloyds Banking Group plc aandelen kopen?

Lloyds Banking Group plc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Lloyds Banking Group plc aandelen kopen:

Andere aandelen