LiveRamp Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel LiveRamp Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van LiveRamp Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van LiveRamp Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor LiveRamp Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over LiveRamp Holdings Inc delen.

LiveRamp Holdings Inc is gevestigd in in . LiveRamp Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van LiveRamp Holdings Inc.

LiveRamp Holdings Inc

Aandelen LiveRamp Holdings kopen

Koop LiveRamp Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de LiveRamp Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel LiveRamp Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de LiveRamp Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van LiveRamp Holdings.

LiveRamp Holdings koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $19,38 +1,79%
Handelsvolume 657.022
Openingskoers $19,04
Hoogste koers $19,47
Laagste koers $18,67
Koersbereik $0,80
Ticker RAMP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de LiveRamp Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen LiveRamp Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $19,38 +1,79% 657.022 $19,04 $19,47 $18,67
27 september 2022 $18,85 +0,11% 501.827 $18,83 $19,06 $18,56
26 september 2022 $18,35 +0,38% 634.223 $18,28 $18,82 $18,21
23 september 2022 $18,38 -3,21% 737.950 $18,99 $19,25 $18,13
22 september 2022 $19,10 +0,84% 750.475 $18,94 $19,22 $18,83

Aandelen LiveRamp Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van LiveRamp Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de LiveRamp Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van LiveRamp Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van LiveRamp Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel LiveRamp Holdings over de laatste 5 handelsdagen

LiveRamp Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de LiveRamp Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende LiveRamp Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van LiveRamp Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun LiveRamp Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van LiveRamp Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor LiveRamp Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van LiveRamp Holdings.

LiveRamp Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

LiveRamp Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van LiveRamp Holdings Inc?

De CEO van LiveRamp Holdings Inc is .

Wat is de actuele LiveRamp Holdings Inc aandelen koers?

Het LiveRamp Holdings Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $19,04, de hoogste koers was $19,47 en de laagste koers was $18,67. De slotkoers was $19,38 en is daarmee met 2,81% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om LiveRamp Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om LiveRamp Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van LiveRamp Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. LiveRamp Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de LiveRamp Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor LiveRamp Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van LiveRamp Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van LiveRamp Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat LiveRamp Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? LiveRamp Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van LiveRamp Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog LiveRamp Holdings Inc aandelen kopen?

LiveRamp Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je LiveRamp Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen