Lamb Weston Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Lamb Weston Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Lamb Weston Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Lamb Weston Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Lamb Weston Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Lamb Weston Holdings Inc delen.

Lamb Weston Holdings Inc is gevestigd in Eagle in US. Lamb Weston Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Thomas Werner is de CEO van Lamb Weston Holdings Inc.

Lamb Weston Holdings Inc

Aandelen Lamb Weston Holdings kopen

Koop Lamb Weston Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Lamb Weston Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Lamb Weston Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Lamb Weston Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Lamb Weston Holdings.

Lamb Weston Holdings koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $78,08 -0,94%
Handelsvolume 1.260.157
Openingskoers $78,82
Hoogste koers $79,38
Laagste koers $77,46
Koersbereik $1,93
Ticker LW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Lamb Weston Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Lamb Weston Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $78,08 -0,94% 1.260.157 $78,82 $79,38 $77,46
28 september 2022 $79,00 +1,82% 1.757.838 $77,59 $79,34 $76,73
27 september 2022 $77,17 -1,46% 1.878.672 $78,31 $79,07 $76,21
26 september 2022 $77,67 +0,40% 1.782.296 $77,36 $79,04 $77,19
23 september 2022 $77,55 +0,71% 2.057.679 $77,00 $77,67 $76,49

Aandelen Lamb Weston Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Lamb Weston Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Lamb Weston Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Lamb Weston Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Lamb Weston Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Lamb Weston Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Lamb Weston Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Lamb Weston Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Lamb Weston Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Lamb Weston Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Lamb Weston Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Lamb Weston Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Lamb Weston Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Lamb Weston Holdings.

Lamb Weston Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Lamb Weston Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Lamb Weston Holdings Inc?

De CEO van Lamb Weston Holdings Inc is Thomas Werner.

Wat is de actuele Lamb Weston Holdings Inc aandelen koers?

Het Lamb Weston Holdings Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $78,82, de hoogste koers was $79,38 en de laagste koers was $77,46. De slotkoers was $78,08 en is daarmee met 1,16% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Lamb Weston Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Lamb Weston Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Lamb Weston Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Lamb Weston Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Lamb Weston Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Lamb Weston Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Lamb Weston Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Lamb Weston Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Lamb Weston Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Lamb Weston Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Lamb Weston Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Lamb Weston Holdings Inc aandelen kopen?

Lamb Weston Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Lamb Weston Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen