LAIX Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel LAIX Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van LAIX, wat de huidige verwachtingen zijn van LAIXen hoe de toekomst eruit zal zien voor LAIX. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over LAIX Inc delen.

LAIX Inc is gevestigd in in . LAIX telt momenteel werknemers en is actief in de sector Educational Services. is de CEO van LAIX Inc.

LAIX Inc

Aandelen LAIX kopen

Koop LAIX Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de LAIX stock koers van de afgelopen periode. Aandeel LAIX  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de LAIX aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van LAIX.

LAIX koers

Datum 7 april 2022
Slotkoers $3,10 -7,19%
Handelsvolume 29.175
Openingskoers $3,34
Hoogste koers $3,46
Laagste koers $3,04
Koersbereik $0,42
Ticker LAIX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de LAIX koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen LAIX over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
7 april 2022 $3,10 -7,19% 29.175 $3,34 $3,46 $3,04
6 april 2022 $3,43 -4,19% 1.869 $3,58 $3,58 $3,35
5 april 2022 $3,59 -7,95% 7.278 $3,90 $3,90 $3,59
4 april 2022 $3,82 -2,37% 14.808 $3,91 $3,93 $3,67
1 april 2022 $3,93 -0,39% 7.987 $3,94 $4,01 $3,51

Aandelen LAIX Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van LAIX? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de LAIX koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van LAIX te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van LAIX van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel LAIX over de laatste 5 handelsdagen

LAIX aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de LAIX koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende LAIX nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van LAIX

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun LAIX koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van LAIX in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor LAIX. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van LAIX.

LAIX aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

LAIX: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van LAIX Inc?

De CEO van LAIX Inc is .

Wat is de actuele LAIX Inc aandelen koers?

Het LAIX Inc-aandeel had op 07-04-2022 een openingskoers van $3,34, de hoogste koers was $3,46 en de laagste koers was $3,04. De slotkoers was $3,10 en is daarmee met 9,62% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om LAIX Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om LAIX Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van LAIX Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. LAIX Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de LAIX Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor LAIX Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van LAIX Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van LAIX Inc stijgen in 2022?

Gaat LAIX Inc volgend jaar in de prijs omhoog? LAIX Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van LAIX Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog LAIX Inc aandelen kopen?

LAIX Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je LAIX Inc aandelen kopen:

Andere aandelen