Kuke Music Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kuke Music Holding Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kuke Music Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Kuke Music Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Kuke Music Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kuke Music Holding Ltd delen.

Kuke Music Holding Ltd is gevestigd in in . Kuke Music Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Kuke Music Holding Ltd.

Kuke Music Holding Ltd

Aandelen Kuke Music Holding kopen

Koop Kuke Music Holding Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kuke Music Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kuke Music Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kuke Music Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kuke Music Holding.

Kuke Music Holding koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $0,63 -1,56%
Handelsvolume 631
Openingskoers $0,64
Hoogste koers $0,64
Laagste koers $0,63
Koersbereik $0,01
Ticker KUKE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Kuke Music Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kuke Music Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $0,63 -1,56% 631 $0,64 $0,64 $0,63
7 december 2022 $0,65 -2,99% 1.938 $0,67 $0,67 $0,60
5 december 2022 $0,67 -1,47% 255 $0,68 $0,68 $0,67
2 december 2022 $0,68 -0,29% 4.054 $0,68 $0,68 $0,62
1 december 2022 $0,68 +6,25% 1.023 $0,64 $0,68 $0,64

Aandelen Kuke Music Holding Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kuke Music Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kuke Music Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kuke Music Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kuke Music Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kuke Music Holding over de laatste 5 handelsdagen

Kuke Music Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kuke Music Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kuke Music Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kuke Music Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kuke Music Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kuke Music Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kuke Music Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kuke Music Holding.

Kuke Music Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kuke Music Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kuke Music Holding Ltd?

De CEO van Kuke Music Holding Ltd is .

Wat is de actuele Kuke Music Holding Ltd aandelen koers?

Het Kuke Music Holding Ltd-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $0,64, de hoogste koers was $0,64 en de laagste koers was $0,63. De slotkoers was $0,63 en is daarmee met 3,08% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kuke Music Holding Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kuke Music Holding Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kuke Music Holding Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kuke Music Holding Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kuke Music Holding Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kuke Music Holding Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kuke Music Holding Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kuke Music Holding Ltd stijgen in 2022?

Gaat Kuke Music Holding Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Kuke Music Holding Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kuke Music Holding Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Kuke Music Holding Ltd aandelen kopen?

Kuke Music Holding Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kuke Music Holding Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen