Kennedy-Wilson Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kennedy-Wilson Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kennedy-Wilson Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Kennedy-Wilson Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Kennedy-Wilson Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kennedy-Wilson Holdings Inc delen.

Kennedy-Wilson Holdings Inc is gevestigd in Beverly Hills in US. Kennedy-Wilson Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. William McMorrow is de CEO van Kennedy-Wilson Holdings Inc.

Kennedy-Wilson Holdings Inc

Aandelen Kennedy-Wilson Holdings kopen

Koop Kennedy-Wilson Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kennedy-Wilson Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kennedy-Wilson Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kennedy-Wilson Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kennedy-Wilson Holdings.

Kennedy-Wilson Holdings koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $16,34 +0,80%
Handelsvolume 733.665
Openingskoers $16,21
Hoogste koers $16,40
Laagste koers $16,02
Koersbereik $0,38
Ticker KW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Kennedy-Wilson Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kennedy-Wilson Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $16,34 +0,80% 733.665 $16,21 $16,40 $16,02
22 september 2022 $16,36 -1,09% 583.098 $16,54 $16,56 $16,23
21 september 2022 $16,62 -2,69% 686.352 $17,08 $17,18 $16,60
20 september 2022 $16,99 -2,19% 457.534 $17,37 $17,37 $16,91
16 september 2022 $17,64 -0,34% 1.645.661 $17,70 $17,79 $17,34

Aandelen Kennedy-Wilson Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kennedy-Wilson Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kennedy-Wilson Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kennedy-Wilson Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kennedy-Wilson Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kennedy-Wilson Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Kennedy-Wilson Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kennedy-Wilson Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kennedy-Wilson Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kennedy-Wilson Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kennedy-Wilson Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kennedy-Wilson Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kennedy-Wilson Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kennedy-Wilson Holdings.

Kennedy-Wilson Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kennedy-Wilson Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kennedy-Wilson Holdings Inc?

De CEO van Kennedy-Wilson Holdings Inc is William McMorrow.

Wat is de actuele Kennedy-Wilson Holdings Inc aandelen koers?

Het Kennedy-Wilson Holdings Inc-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $16,21, de hoogste koers was $16,40 en de laagste koers was $16,02. De slotkoers was $16,34 en is daarmee met 0,12% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kennedy-Wilson Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kennedy-Wilson Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kennedy-Wilson Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kennedy-Wilson Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kennedy-Wilson Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kennedy-Wilson Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kennedy-Wilson Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kennedy-Wilson Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Kennedy-Wilson Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Kennedy-Wilson Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kennedy-Wilson Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Kennedy-Wilson Holdings Inc aandelen kopen?

Kennedy-Wilson Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kennedy-Wilson Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen