Kaiser Aluminum Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kaiser Aluminum Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kaiser Aluminum, wat de huidige verwachtingen zijn van Kaiser Aluminumen hoe de toekomst eruit zal zien voor Kaiser Aluminum. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kaiser Aluminum Corp delen.

Kaiser Aluminum Corp is gevestigd in in . Kaiser Aluminum telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Kaiser Aluminum Corp.

Kaiser Aluminum Corp

Aandelen Kaiser Aluminum kopen

Koop Kaiser Aluminum Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kaiser Aluminum stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kaiser Aluminum  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kaiser Aluminum aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kaiser Aluminum.

Kaiser Aluminum koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $90,01 +0,35%
Handelsvolume 20.332
Openingskoers $89,70
Hoogste koers $90,32
Laagste koers $89,52
Koersbereik $0,80
Ticker KALU
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Kaiser Aluminum koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kaiser Aluminum over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $90,01 +0,35% 20.332 $89,70 $90,32 $89,52
23 november 2022 $89,23 +0,22% 57.934 $89,03 $89,77 $88,19
22 november 2022 $88,92 +1,79% 110.607 $87,36 $89,19 $86,74
21 november 2022 $86,68 -0,06% 119.985 $86,73 $87,60 $84,00
18 november 2022 $88,63 -4,89% 126.606 $93,19 $93,42 $88,48

Aandelen Kaiser Aluminum Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kaiser Aluminum? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kaiser Aluminum koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kaiser Aluminum te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kaiser Aluminum van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kaiser Aluminum over de laatste 5 handelsdagen

Kaiser Aluminum aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kaiser Aluminum koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kaiser Aluminum nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kaiser Aluminum

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kaiser Aluminum koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kaiser Aluminum in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kaiser Aluminum. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kaiser Aluminum.

Kaiser Aluminum aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kaiser Aluminum: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kaiser Aluminum Corp?

De CEO van Kaiser Aluminum Corp is .

Wat is de actuele Kaiser Aluminum Corp aandelen koers?

Het Kaiser Aluminum Corp-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $89,70, de hoogste koers was $90,32 en de laagste koers was $89,52. De slotkoers was $90,01 en is daarmee met 0,87% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kaiser Aluminum Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kaiser Aluminum Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kaiser Aluminum Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kaiser Aluminum Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kaiser Aluminum Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kaiser Aluminum Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kaiser Aluminum Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kaiser Aluminum Corp stijgen in 2022?

Gaat Kaiser Aluminum Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Kaiser Aluminum Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kaiser Aluminum Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Kaiser Aluminum Corp aandelen kopen?

Kaiser Aluminum Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kaiser Aluminum Corp aandelen kopen:

Andere aandelen