Jupai Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Jupai Holdings Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Jupai Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Jupai Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Jupai Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Jupai Holdings Ltd delen.

Jupai Holdings Ltd is gevestigd in Shanghai in China (Mainland). Jupai Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Jianda Ni is de CEO van Jupai Holdings Ltd.

Jupai Holdings Ltd

Aandelen Jupai Holdings kopen

Koop Jupai Holdings Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Jupai Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Jupai Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Jupai Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Jupai Holdings.

Jupai Holdings koers

Datum 24 juni 2022
Slotkoers $0,38 -5,00%
Handelsvolume 78.240
Openingskoers $0,40
Hoogste koers $0,40
Laagste koers $0,37
Koersbereik $0,03
Ticker JP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Jupai Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Jupai Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
24 juni 2022 $0,38 -5,00% 78.240 $0,40 $0,40 $0,37
23 juni 2022 $0,40 +4,06% 102.654 $0,38 $0,40 $0,37
22 juni 2022 $0,38 -0,95% 19.726 $0,39 $0,39 $0,37
21 juni 2022 $0,39 -0,82% 12.058 $0,39 $0,39 $0,37
17 juni 2022 $0,39 +1,01% 8.488 $0,39 $0,40 $0,37

Aandelen Jupai Holdings Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Jupai Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Jupai Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Jupai Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Jupai Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Jupai Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Jupai Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Jupai Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Jupai Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Jupai Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Jupai Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Jupai Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Jupai Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Jupai Holdings.

Jupai Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Jupai Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Jupai Holdings Ltd?

De CEO van Jupai Holdings Ltd is Jianda Ni.

Wat is de actuele Jupai Holdings Ltd aandelen koers?

Het Jupai Holdings Ltd-aandeel had op 24-06-2022 een openingskoers van $0,40, de hoogste koers was $0,40 en de laagste koers was $0,37. De slotkoers was $0,38 en is daarmee met 5,00% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Jupai Holdings Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Jupai Holdings Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Jupai Holdings Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Jupai Holdings Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Jupai Holdings Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Jupai Holdings Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Jupai Holdings Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Jupai Holdings Ltd stijgen in 2022?

Gaat Jupai Holdings Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Jupai Holdings Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Jupai Holdings Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Jupai Holdings Ltd aandelen kopen?

Jupai Holdings Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Jupai Holdings Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen