John Bean Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel John Bean Technologies Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van John Bean Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van John Bean Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor John Bean Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over John Bean Technologies Corp delen.

John Bean Technologies Corp is gevestigd in Chicago in US. John Bean Technologies telt momenteel 6.200 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Thomas Giacomini is de CEO van John Bean Technologies Corp.

John Bean Technologies Corp

Aandelen John Bean Technologies kopen

Koop John Bean Technologies Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de John Bean Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel John Bean Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de John Bean Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van John Bean Technologies.

John Bean Technologies koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $88,72 +3,11%
Handelsvolume 189.797
Openingskoers $86,04
Hoogste koers $89,48
Laagste koers $85,79
Koersbereik $3,68
Ticker JBT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de John Bean Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen John Bean Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $88,72 +3,11% 189.797 $86,04 $89,48 $85,79
27 september 2022 $85,68 +1,78% 257.896 $84,18 $85,92 $83,37
26 september 2022 $82,39 -0,69% 172.148 $82,96 $84,95 $81,59
23 september 2022 $83,24 -1,85% 210.313 $84,81 $85,50 $81,98
22 september 2022 $86,02 -4,52% 170.654 $90,09 $90,10 $85,97

Aandelen John Bean Technologies Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van John Bean Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de John Bean Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van John Bean Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van John Bean Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel John Bean Technologies over de laatste 5 handelsdagen

John Bean Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de John Bean Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende John Bean Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van John Bean Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun John Bean Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van John Bean Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor John Bean Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van John Bean Technologies.

John Bean Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

John Bean Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van John Bean Technologies Corp?

De CEO van John Bean Technologies Corp is Thomas Giacomini.

Wat is de actuele John Bean Technologies Corp aandelen koers?

Het John Bean Technologies Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $86,04, de hoogste koers was $89,48 en de laagste koers was $85,79. De slotkoers was $88,72 en is daarmee met 3,55% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om John Bean Technologies Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om John Bean Technologies Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van John Bean Technologies Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. John Bean Technologies Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de John Bean Technologies Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor John Bean Technologies Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van John Bean Technologies Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van John Bean Technologies Corp stijgen in 2022?

Gaat John Bean Technologies Corp volgend jaar in de prijs omhoog? John Bean Technologies Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van John Bean Technologies Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog John Bean Technologies Corp aandelen kopen?

John Bean Technologies Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je John Bean Technologies Corp aandelen kopen:

Andere aandelen