JMP Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel JMP Group LLC bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van JMP Group, wat de huidige verwachtingen zijn van JMP Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor JMP Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over JMP Group LLC delen.

JMP Group LLC is gevestigd in San Francisco in US. JMP Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Joseph Jolson is de CEO van JMP Group LLC.

JMP Group LLC

Aandelen JMP Group kopen

Koop JMP Group LLC aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de JMP Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel JMP Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de JMP Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van JMP Group.

JMP Group koers

Datum 15 november 2021
Slotkoers $7,50 +0,13%
Handelsvolume 41.783
Openingskoers $7,49
Hoogste koers $7,51
Laagste koers $7,49
Koersbereik $0,02
Ticker JMP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de JMP Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen JMP Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
15 november 2021 $7,50 +0,13% 41.783 $7,49 $7,51 $7,49
12 november 2021 $7,48 0,00% 26.180 $7,48 $7,49 $7,48
11 november 2021 $7,72 +0,26% 104.929 $7,70 $7,74 $7,70
10 november 2021 $7,70 0,00% 18.550 $7,70 $7,71 $7,69
8 november 2021 $7,68 -0,39% 591.962 $7,71 $7,72 $7,67

Aandelen JMP Group LLC koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van JMP Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de JMP Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van JMP Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van JMP Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel JMP Group over de laatste 5 handelsdagen

JMP Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de JMP Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende JMP Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van JMP Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun JMP Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van JMP Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor JMP Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van JMP Group.

JMP Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

JMP Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van JMP Group LLC?

De CEO van JMP Group LLC is Joseph Jolson.

Wat is de actuele JMP Group LLC aandelen koers?

Het JMP Group LLC-aandeel had op 15-11-2021 een openingskoers van $7,49, de hoogste koers was $7,51 en de laagste koers was $7,49. De slotkoers was $7,50 en is daarmee met 0,27% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om JMP Group LLC kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om JMP Group LLC te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van JMP Group LLC te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. JMP Group LLC wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de JMP Group LLC koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor JMP Group LLC ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van JMP Group LLC? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van JMP Group LLC stijgen in 2022?

Gaat JMP Group LLC volgend jaar in de prijs omhoog? JMP Group LLC is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van JMP Group LLC en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog JMP Group LLC aandelen kopen?

JMP Group LLC aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je JMP Group LLC aandelen kopen:

Andere aandelen