JBG SMITH Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel JBG SMITH Properties bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van JBG SMITH Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van JBG SMITH Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor JBG SMITH Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over JBG SMITH Properties delen.

JBG SMITH Properties is gevestigd in Chevy Chase in US. JBG SMITH Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. is de CEO van JBG SMITH Properties.

JBG SMITH Properties

Aandelen JBG SMITH Properties kopen

Koop JBG SMITH Properties aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de JBG SMITH Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel JBG SMITH Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de JBG SMITH Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van JBG SMITH Properties.

JBG SMITH Properties koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $20,69 +1,97%
Handelsvolume 643.949
Openingskoers $20,29
Hoogste koers $20,77
Laagste koers $20,18
Koersbereik $0,59
Ticker JBGS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de JBG SMITH Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen JBG SMITH Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $20,69 +1,97% 643.949 $20,29 $20,77 $20,18
1 december 2022 $20,50 -1,58% 817.711 $20,83 $21,10 $20,31
30 november 2022 $20,61 +3,10% 3.230.502 $19,99 $20,64 $19,76
29 november 2022 $20,10 +1,93% 1.173.277 $19,72 $20,16 $19,57
28 november 2022 $19,66 -1,06% 2.983.698 $19,87 $20,00 $19,53

Aandelen JBG SMITH Properties koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van JBG SMITH Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de JBG SMITH Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van JBG SMITH Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van JBG SMITH Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel JBG SMITH Properties over de laatste 5 handelsdagen

JBG SMITH Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de JBG SMITH Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende JBG SMITH Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van JBG SMITH Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun JBG SMITH Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van JBG SMITH Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor JBG SMITH Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van JBG SMITH Properties.

JBG SMITH Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

JBG SMITH Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van JBG SMITH Properties?

De CEO van JBG SMITH Properties is .

Wat is de actuele JBG SMITH Properties aandelen koers?

Het JBG SMITH Properties-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $20,29, de hoogste koers was $20,77 en de laagste koers was $20,18. De slotkoers was $20,69 en is daarmee met 0,93% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om JBG SMITH Properties kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om JBG SMITH Properties te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van JBG SMITH Properties te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. JBG SMITH Properties wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de JBG SMITH Properties koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor JBG SMITH Properties ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van JBG SMITH Properties? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van JBG SMITH Properties stijgen in 2022?

Gaat JBG SMITH Properties volgend jaar in de prijs omhoog? JBG SMITH Properties is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van JBG SMITH Properties en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog JBG SMITH Properties aandelen kopen?

JBG SMITH Properties aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je JBG SMITH Properties aandelen kopen:

Andere aandelen