iStar Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel iStar Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van iStar, wat de huidige verwachtingen zijn van iStaren hoe de toekomst eruit zal zien voor iStar. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over iStar Inc delen.

iStar Inc is gevestigd in New York in US. iStar telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Jay Sugarman is de CEO van iStar Inc.

iStar Inc

Aandelen iStar kopen

Koop iStar Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de iStar stock koers van de afgelopen periode. Aandeel iStar  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de iStar aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van iStar.

iStar koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $9,41 -2,69%
Handelsvolume 958.461
Openingskoers $9,67
Hoogste koers $9,96
Laagste koers $9,39
Koersbereik $0,58
Ticker STAR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de iStar koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen iStar over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $9,41 -2,69% 958.461 $9,67 $9,96 $9,39
5 oktober 2022 $9,82 -0,10% 2.317.395 $9,83 $9,98 $9,26
4 oktober 2022 $10,12 +3,58% 1.830.326 $9,77 $10,15 $9,76
3 oktober 2022 $9,48 +0,32% 1.248.495 $9,45 $9,67 $8,97
29 september 2022 $8,81 -6,48% 1.687.509 $9,42 $9,43 $8,64

Aandelen iStar Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van iStar? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de iStar koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van iStar te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van iStar van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel iStar over de laatste 5 handelsdagen

iStar aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de iStar koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende iStar nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van iStar

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun iStar koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van iStar in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor iStar. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van iStar.

iStar aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

iStar: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van iStar Inc?

De CEO van iStar Inc is Jay Sugarman.

Wat is de actuele iStar Inc aandelen koers?

Het iStar Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $9,67, de hoogste koers was $9,96 en de laagste koers was $9,39. De slotkoers was $9,41 en is daarmee met 4,18% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om iStar Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om iStar Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van iStar Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. iStar Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de iStar Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor iStar Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van iStar Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van iStar Inc stijgen in 2022?

Gaat iStar Inc volgend jaar in de prijs omhoog? iStar Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van iStar Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog iStar Inc aandelen kopen?

iStar Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je iStar Inc aandelen kopen:

Andere aandelen