Integer Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Integer Holdings Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Integer Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Integer Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Integer Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Integer Holdings Corp delen.

Integer Holdings Corp is gevestigd in Plano in US. Integer Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Joseph Dziedzic is de CEO van Integer Holdings Corp.

Integer Holdings Corp

Aandelen Integer Holdings kopen

Koop Integer Holdings Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Integer Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Integer Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Integer Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Integer Holdings.

Integer Holdings koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $63,17 +2,40%
Handelsvolume 214.892
Openingskoers $61,69
Hoogste koers $63,70
Laagste koers $61,32
Koersbereik $2,38
Ticker ITGR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Integer Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Integer Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $63,17 +2,40% 214.892 $61,69 $63,70 $61,32
27 september 2022 $61,21 -1,11% 316.882 $61,90 $62,84 $60,67
26 september 2022 $61,16 -0,91% 414.842 $61,72 $63,01 $60,71
23 september 2022 $61,92 +1,61% 298.006 $60,94 $62,29 $60,59
22 september 2022 $61,76 -0,35% 174.236 $61,98 $62,51 $60,82

Aandelen Integer Holdings Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Integer Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Integer Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Integer Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Integer Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Integer Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Integer Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Integer Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Integer Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Integer Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Integer Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Integer Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Integer Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Integer Holdings.

Integer Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Integer Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Integer Holdings Corp?

De CEO van Integer Holdings Corp is Joseph Dziedzic.

Wat is de actuele Integer Holdings Corp aandelen koers?

Het Integer Holdings Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $61,69, de hoogste koers was $63,70 en de laagste koers was $61,32. De slotkoers was $63,17 en is daarmee met 3,20% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Integer Holdings Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Integer Holdings Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Integer Holdings Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Integer Holdings Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Integer Holdings Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Integer Holdings Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Integer Holdings Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Integer Holdings Corp stijgen in 2022?

Gaat Integer Holdings Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Integer Holdings Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Integer Holdings Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Integer Holdings Corp aandelen kopen?

Integer Holdings Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Integer Holdings Corp aandelen kopen:

Andere aandelen