Independence Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Independence Holding Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Independence Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Independence Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Independence Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Independence Holding Co. delen.

Independence Holding Co. is gevestigd in in . Independence Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Independence Holding Co..

Independence Holding Co.

Aandelen Independence Holding kopen

Koop Independence Holding Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Independence Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Independence Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Independence Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Independence Holding.

Independence Holding koers

Datum 15 februari 2022
Slotkoers $57,01 +0,05%
Handelsvolume 40.135
Openingskoers $56,98
Hoogste koers $57,05
Laagste koers $56,98
Koersbereik $0,07
Ticker IHC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Independence Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Independence Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
15 februari 2022 $57,01 +0,05% 40.135 $56,98 $57,05 $56,98
14 februari 2022 $57,00 -0,04% 23.354 $57,02 $57,02 $56,96
11 februari 2022 $57,00 -0,04% 17.110 $57,02 $57,02 $57,00
10 februari 2022 $56,99 -0,05% 10.529 $57,02 $57,02 $56,98
9 februari 2022 $57,00 -0,45% 18.823 $57,26 $57,26 $57,00

Aandelen Independence Holding Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Independence Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Independence Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Independence Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Independence Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Independence Holding over de laatste 5 handelsdagen

Independence Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Independence Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Independence Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Independence Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Independence Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Independence Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Independence Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Independence Holding.

Independence Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Independence Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Independence Holding Co.?

De CEO van Independence Holding Co. is .

Wat is de actuele Independence Holding Co. aandelen koers?

Het Independence Holding Co.-aandeel had op 15-02-2022 een openingskoers van $56,98, de hoogste koers was $57,05 en de laagste koers was $56,98. De slotkoers was $57,01 en is daarmee met 0,02% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Independence Holding Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Independence Holding Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Independence Holding Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Independence Holding Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Independence Holding Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Independence Holding Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Independence Holding Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Independence Holding Co. stijgen in 2022?

Gaat Independence Holding Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Independence Holding Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Independence Holding Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Independence Holding Co. aandelen kopen?

Independence Holding Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Independence Holding Co. aandelen kopen:

Andere aandelen