ICT GROUP Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ICT GROUP bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ICT GROUP, wat de huidige verwachtingen zijn van ICT GROUPen hoe de toekomst eruit zal zien voor ICT GROUP. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ICT GROUP delen.

ICT GROUP is gevestigd in Barendrecht in Netherlands. ICT GROUP telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Jos Blejie is de CEO van ICT GROUP.

ICT GROUP

Aandelen ICT GROUP kopen

Koop ICT GROUP aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ICT GROUP stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ICT GROUP  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ICT GROUP aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ICT GROUP.

ICT GROUP koers

Datum 3 september 2021
Slotkoers €14,25 -1,38%
Handelsvolume 1.584
Openingskoers €14,45
Hoogste koers €14,50
Laagste koers €14,25
Koersbereik €0,25
Ticker ICT
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de ICT GROUP koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ICT GROUP over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 september 2021 €14,25 -1,38% 1.584 €14,45 €14,50 €14,25
2 september 2021 €14,45 -0,34% 1.863 €14,50 €14,50 €14,45
1 september 2021 €14,50 +0,35% 5.501 €14,45 €14,50 €14,45
31 augustus 2021 €14,40 0,00% 680 €14,40 €14,40 €14,40
30 augustus 2021 €14,40 -0,35% 1.315 €14,45 €14,50 €14,40

Aandelen ICT GROUP koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van ICT GROUP? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ICT GROUP koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ICT GROUP te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ICT GROUP van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ICT GROUP over de laatste 5 handelsdagen

ICT GROUP aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ICT GROUP koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ICT GROUP nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ICT GROUP

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ICT GROUP koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ICT GROUP in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ICT GROUP. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ICT GROUP.

ICT GROUP aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ICT GROUP: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ICT GROUP?

De CEO van ICT GROUP is Jos Blejie.

Wat is de actuele ICT GROUP aandelen koers?

Het ICT GROUP-aandeel had op 03-09-2021 een openingskoers van €14,45, de hoogste koers was €14,50 en de laagste koers was €14,25. De slotkoers was €14,25 en is daarmee met 1,38% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ICT GROUP kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ICT GROUP te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ICT GROUP te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ICT GROUP wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ICT GROUP koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ICT GROUP ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ICT GROUP? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ICT GROUP stijgen in 2022?

Gaat ICT GROUP volgend jaar in de prijs omhoog? ICT GROUP is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ICT GROUP en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog ICT GROUP aandelen kopen?

ICT GROUP aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ICT GROUP aandelen kopen:

Andere aandelen