Hyatt Hotels Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hyatt Hotels Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hyatt Hotels, wat de huidige verwachtingen zijn van Hyatt Hotelsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hyatt Hotels. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hyatt Hotels Corporation delen.

Hyatt Hotels Corporation is gevestigd in Chicago in US. Hyatt Hotels telt momenteel 100.000 werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. Mark Hoplamazian is de CEO van Hyatt Hotels Corporation.

Hyatt Hotels Corporation

Aandelen Hyatt Hotels kopen

Koop Hyatt Hotels Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hyatt Hotels stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hyatt Hotels  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hyatt Hotels aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hyatt Hotels.

Hyatt Hotels koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $97,16 +0,37%
Handelsvolume 555.721
Openingskoers $96,80
Hoogste koers $98,59
Laagste koers $96,44
Koersbereik $2,16
Ticker H
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hyatt Hotels koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hyatt Hotels over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $97,16 +0,37% 555.721 $96,80 $98,59 $96,44
7 december 2022 $95,49 -0,41% 506.843 $95,88 $96,60 $95,01
6 december 2022 $96,45 -1,37% 895.887 $97,79 $98,52 $95,07
5 december 2022 $97,92 -1,10% 676.076 $99,01 $99,98 $97,86
2 december 2022 $99,63 +0,12% 404.155 $99,51 $100,58 $98,60

Aandelen Hyatt Hotels Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hyatt Hotels? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hyatt Hotels koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hyatt Hotels te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hyatt Hotels van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hyatt Hotels over de laatste 5 handelsdagen

Hyatt Hotels aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hyatt Hotels koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hyatt Hotels nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hyatt Hotels

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hyatt Hotels koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hyatt Hotels in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hyatt Hotels. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hyatt Hotels.

Hyatt Hotels aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hyatt Hotels: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hyatt Hotels Corporation?

De CEO van Hyatt Hotels Corporation is Mark Hoplamazian.

Wat is de actuele Hyatt Hotels Corporation aandelen koers?

Het Hyatt Hotels Corporation-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $96,80, de hoogste koers was $98,59 en de laagste koers was $96,44. De slotkoers was $97,16 en is daarmee met 1,75% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hyatt Hotels Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hyatt Hotels Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hyatt Hotels Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hyatt Hotels Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hyatt Hotels Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hyatt Hotels Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hyatt Hotels Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hyatt Hotels Corporation stijgen in 2022?

Gaat Hyatt Hotels Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Hyatt Hotels Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hyatt Hotels Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hyatt Hotels Corporation aandelen kopen?

Hyatt Hotels Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hyatt Hotels Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen