Hewlett Packard Enterprise Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hewlett Packard Enterprise Co bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hewlett Packard Enterprise, wat de huidige verwachtingen zijn van Hewlett Packard Enterpriseen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hewlett Packard Enterprise. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hewlett Packard Enterprise Co delen.

Hewlett Packard Enterprise Co is gevestigd in San Jose in US. Hewlett Packard Enterprise telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Antonio Neri is de CEO van Hewlett Packard Enterprise Co.

Hewlett Packard Enterprise Co

Aandelen Hewlett Packard Enterprise kopen

Koop Hewlett Packard Enterprise Co aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hewlett Packard Enterprise stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hewlett Packard Enterprise  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hewlett Packard Enterprise aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hewlett Packard Enterprise.

Hewlett Packard Enterprise koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $12,91 +0,31%
Handelsvolume 12.361.223
Openingskoers $12,87
Hoogste koers $12,99
Laagste koers $12,82
Koersbereik $0,17
Ticker HPE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hewlett Packard Enterprise koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hewlett Packard Enterprise over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $12,91 +0,31% 12.361.223 $12,87 $12,99 $12,82
5 oktober 2022 $12,95 +2,29% 11.658.673 $12,66 $13,02 $12,58
4 oktober 2022 $12,85 +2,15% 11.791.319 $12,58 $12,85 $12,56
3 oktober 2022 $12,37 +1,64% 14.231.869 $12,17 $12,47 $12,02
29 september 2022 $12,12 -0,49% 17.697.653 $12,18 $12,18 $11,97

Aandelen Hewlett Packard Enterprise Co koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hewlett Packard Enterprise? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hewlett Packard Enterprise koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hewlett Packard Enterprise te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hewlett Packard Enterprise van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hewlett Packard Enterprise over de laatste 5 handelsdagen

Hewlett Packard Enterprise aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hewlett Packard Enterprise koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hewlett Packard Enterprise nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hewlett Packard Enterprise

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hewlett Packard Enterprise koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hewlett Packard Enterprise in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hewlett Packard Enterprise. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hewlett Packard Enterprise.

Hewlett Packard Enterprise aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hewlett Packard Enterprise: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hewlett Packard Enterprise Co?

De CEO van Hewlett Packard Enterprise Co is Antonio Neri.

Wat is de actuele Hewlett Packard Enterprise Co aandelen koers?

Het Hewlett Packard Enterprise Co-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $12,87, de hoogste koers was $12,99 en de laagste koers was $12,82. De slotkoers was $12,91 en is daarmee met 0,31% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hewlett Packard Enterprise Co kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hewlett Packard Enterprise Co te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hewlett Packard Enterprise Co te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hewlett Packard Enterprise Co wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hewlett Packard Enterprise Co koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hewlett Packard Enterprise Co ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hewlett Packard Enterprise Co? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hewlett Packard Enterprise Co stijgen in 2022?

Gaat Hewlett Packard Enterprise Co volgend jaar in de prijs omhoog? Hewlett Packard Enterprise Co is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hewlett Packard Enterprise Co en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hewlett Packard Enterprise Co aandelen kopen?

Hewlett Packard Enterprise Co aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hewlett Packard Enterprise Co aandelen kopen:

Andere aandelen