Healthpeak Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Healthpeak Properties Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Healthpeak Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van Healthpeak Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Healthpeak Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Healthpeak Properties Inc delen.

Healthpeak Properties Inc is gevestigd in Irvine in US. Healthpeak Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Thomas Herzog is de CEO van Healthpeak Properties Inc.

Healthpeak Properties Inc

Aandelen Healthpeak Properties kopen

Koop Healthpeak Properties Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Healthpeak Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Healthpeak Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Healthpeak Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Healthpeak Properties.

Healthpeak Properties koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $22,59 -2,67%
Handelsvolume 3.995.446
Openingskoers $23,21
Hoogste koers $23,34
Laagste koers $22,56
Koersbereik $0,78
Ticker PEAK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Healthpeak Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Healthpeak Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $22,59 -2,67% 3.995.446 $23,21 $23,34 $22,56
5 oktober 2022 $23,29 -0,77% 4.092.441 $23,47 $23,53 $22,89
4 oktober 2022 $23,88 -0,04% 6.705.465 $23,89 $24,50 $23,68
3 oktober 2022 $23,76 +2,50% 6.962.783 $23,18 $23,87 $22,85
29 september 2022 $22,58 -2,25% 6.830.867 $23,10 $23,14 $22,45

Aandelen Healthpeak Properties Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Healthpeak Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Healthpeak Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Healthpeak Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Healthpeak Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Healthpeak Properties over de laatste 5 handelsdagen

Healthpeak Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Healthpeak Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Healthpeak Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Healthpeak Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Healthpeak Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Healthpeak Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Healthpeak Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Healthpeak Properties.

Healthpeak Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Healthpeak Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Healthpeak Properties Inc?

De CEO van Healthpeak Properties Inc is Thomas Herzog.

Wat is de actuele Healthpeak Properties Inc aandelen koers?

Het Healthpeak Properties Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $23,21, de hoogste koers was $23,34 en de laagste koers was $22,56. De slotkoers was $22,59 en is daarmee met 3,01% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Healthpeak Properties Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Healthpeak Properties Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Healthpeak Properties Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Healthpeak Properties Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Healthpeak Properties Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Healthpeak Properties Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Healthpeak Properties Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Healthpeak Properties Inc stijgen in 2022?

Gaat Healthpeak Properties Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Healthpeak Properties Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Healthpeak Properties Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Healthpeak Properties Inc aandelen kopen?

Healthpeak Properties Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Healthpeak Properties Inc aandelen kopen:

Andere aandelen