Guidewire Software Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Guidewire Software Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Guidewire Software, wat de huidige verwachtingen zijn van Guidewire Softwareen hoe de toekomst eruit zal zien voor Guidewire Software. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Guidewire Software Inc delen.

Guidewire Software Inc is gevestigd in San Mateo in US. Guidewire Software telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Marcus Ryu is de CEO van Guidewire Software Inc.

Guidewire Software Inc

Aandelen Guidewire Software kopen

Koop Guidewire Software Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Guidewire Software stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Guidewire Software  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Guidewire Software aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Guidewire Software.

Guidewire Software koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $61,98 -0,16%
Handelsvolume 849.452
Openingskoers $62,08
Hoogste koers $62,29
Laagste koers $61,60
Koersbereik $0,70
Ticker GWRE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Guidewire Software koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Guidewire Software over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $61,98 -0,16% 849.452 $62,08 $62,29 $61,60
27 september 2022 $61,75 -0,39% 999.793 $61,99 $62,95 $61,34
26 september 2022 $61,20 -1,32% 1.377.290 $62,02 $63,08 $60,93
23 september 2022 $61,94 +1,79% 1.379.756 $60,85 $61,99 $59,50
22 september 2022 $59,47 -1,69% 899.569 $60,49 $60,83 $59,43

Aandelen Guidewire Software Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Guidewire Software? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Guidewire Software koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Guidewire Software te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Guidewire Software van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Guidewire Software over de laatste 5 handelsdagen

Guidewire Software aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Guidewire Software koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Guidewire Software nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Guidewire Software

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Guidewire Software koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Guidewire Software in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Guidewire Software. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Guidewire Software.

Guidewire Software aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Guidewire Software: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Guidewire Software Inc?

De CEO van Guidewire Software Inc is Marcus Ryu.

Wat is de actuele Guidewire Software Inc aandelen koers?

Het Guidewire Software Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $62,08, de hoogste koers was $62,29 en de laagste koers was $61,60. De slotkoers was $61,98 en is daarmee met 0,37% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Guidewire Software Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Guidewire Software Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Guidewire Software Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Guidewire Software Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Guidewire Software Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Guidewire Software Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Guidewire Software Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Guidewire Software Inc stijgen in 2022?

Gaat Guidewire Software Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Guidewire Software Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Guidewire Software Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Guidewire Software Inc aandelen kopen?

Guidewire Software Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Guidewire Software Inc aandelen kopen:

Andere aandelen