Grupo Aeroportuario Del Sureste Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Grupo Aeroportuario Del Sureste, wat de huidige verwachtingen zijn van Grupo Aeroportuario Del Suresteen hoe de toekomst eruit zal zien voor Grupo Aeroportuario Del Sureste. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. delen.

Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. is gevestigd in Mexico D F in Mexico. Grupo Aeroportuario Del Sureste telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Adolfo Castro Rivas is de CEO van Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A..

Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A.

Aandelen Grupo Aeroportuario Del Sureste kopen

Koop Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Grupo Aeroportuario Del Sureste stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Grupo Aeroportuario Del Sureste  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Grupo Aeroportuario Del Sureste aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Grupo Aeroportuario Del Sureste.

Grupo Aeroportuario Del Sureste koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $202,27 +1,28%
Handelsvolume 46.393
Openingskoers $199,71
Hoogste koers $202,65
Laagste koers $199,71
Koersbereik $2,94
Ticker ASR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Grupo Aeroportuario Del Sureste koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Grupo Aeroportuario Del Sureste over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $202,27 +1,28% 46.393 $199,71 $202,65 $199,71
27 september 2022 $200,16 +1,82% 57.174 $196,59 $202,86 $195,00
26 september 2022 $193,32 -2,83% 42.385 $198,95 $199,76 $191,43
23 september 2022 $201,41 -2,89% 33.865 $207,41 $207,41 $198,75
22 september 2022 $210,27 -0,45% 30.208 $211,22 $211,59 $208,82

Aandelen Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Grupo Aeroportuario Del Sureste? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Grupo Aeroportuario Del Sureste koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Grupo Aeroportuario Del Sureste te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Grupo Aeroportuario Del Sureste van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Grupo Aeroportuario Del Sureste over de laatste 5 handelsdagen

Grupo Aeroportuario Del Sureste aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Grupo Aeroportuario Del Sureste koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Grupo Aeroportuario Del Sureste nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Grupo Aeroportuario Del Sureste

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Grupo Aeroportuario Del Sureste koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Grupo Aeroportuario Del Sureste in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Grupo Aeroportuario Del Sureste. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Grupo Aeroportuario Del Sureste.

Grupo Aeroportuario Del Sureste aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Grupo Aeroportuario Del Sureste: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A.?

De CEO van Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. is Adolfo Castro Rivas.

Wat is de actuele Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. aandelen koers?

Het Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $199,71, de hoogste koers was $202,65 en de laagste koers was $199,71. De slotkoers was $202,27 en is daarmee met 1,05% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. stijgen in 2022?

Gaat Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. aandelen kopen?

Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Grupo Aeroportuario Del Sureste S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen