Great Western Bancorp Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Great Western Bancorp Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Great Western Bancorp, wat de huidige verwachtingen zijn van Great Western Bancorpen hoe de toekomst eruit zal zien voor Great Western Bancorp. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Great Western Bancorp Inc delen.

Great Western Bancorp Inc is gevestigd in Sioux Falls in US. Great Western Bancorp telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Mark Borrecco is de CEO van Great Western Bancorp Inc.

Great Western Bancorp Inc

Aandelen Great Western Bancorp kopen

Koop Great Western Bancorp Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Great Western Bancorp stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Great Western Bancorp  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Great Western Bancorp aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Great Western Bancorp.

Great Western Bancorp koers

Datum 31 januari 2022
Slotkoers $30,88 -0,71%
Handelsvolume 14.975.967
Openingskoers $31,10
Hoogste koers $31,39
Laagste koers $30,30
Koersbereik $1,09
Ticker GWB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Great Western Bancorp koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Great Western Bancorp over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
31 januari 2022 $30,88 -0,71% 14.975.967 $31,10 $31,39 $30,30
28 januari 2022 $31,38 -1,13% 2.366.994 $31,74 $32,22 $30,78
27 januari 2022 $31,51 -3,76% 2.515.238 $32,74 $33,66 $31,14
26 januari 2022 $33,41 -1,24% 894.232 $33,83 $33,94 $32,73
25 januari 2022 $33,38 +0,85% 498.934 $33,10 $33,77 $32,64

Aandelen Great Western Bancorp Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Great Western Bancorp? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Great Western Bancorp koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Great Western Bancorp te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Great Western Bancorp van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Great Western Bancorp over de laatste 5 handelsdagen

Great Western Bancorp aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Great Western Bancorp koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Great Western Bancorp nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Great Western Bancorp

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Great Western Bancorp koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Great Western Bancorp in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Great Western Bancorp. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Great Western Bancorp.

Great Western Bancorp aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Great Western Bancorp: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Great Western Bancorp Inc?

De CEO van Great Western Bancorp Inc is Mark Borrecco.

Wat is de actuele Great Western Bancorp Inc aandelen koers?

Het Great Western Bancorp Inc-aandeel had op 31-01-2022 een openingskoers van $31,10, de hoogste koers was $31,39 en de laagste koers was $30,30. De slotkoers was $30,88 en is daarmee met 1,59% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Great Western Bancorp Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Great Western Bancorp Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Great Western Bancorp Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Great Western Bancorp Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Great Western Bancorp Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Great Western Bancorp Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Great Western Bancorp Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Great Western Bancorp Inc stijgen in 2022?

Gaat Great Western Bancorp Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Great Western Bancorp Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Great Western Bancorp Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Great Western Bancorp Inc aandelen kopen?

Great Western Bancorp Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Great Western Bancorp Inc aandelen kopen:

Andere aandelen