Gorman-Rupp Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Gorman-Rupp Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Gorman-Rupp, wat de huidige verwachtingen zijn van Gorman-Ruppen hoe de toekomst eruit zal zien voor Gorman-Rupp. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Gorman-Rupp Co. delen.

Gorman-Rupp Co. is gevestigd in in . Gorman-Rupp telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Gorman-Rupp Co..

Gorman-Rupp Co.

Aandelen Gorman-Rupp kopen

Koop Gorman-Rupp Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Gorman-Rupp stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Gorman-Rupp  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Gorman-Rupp aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Gorman-Rupp.

Gorman-Rupp koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $27,10 -0,99%
Handelsvolume 33.934
Openingskoers $27,37
Hoogste koers $27,48
Laagste koers $26,94
Koersbereik $0,54
Ticker GRC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Gorman-Rupp koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Gorman-Rupp over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $27,10 -0,99% 33.934 $27,37 $27,48 $26,94
7 december 2022 $27,25 +1,04% 43.725 $26,97 $27,79 $26,87
6 december 2022 $27,16 -1,84% 39.268 $27,67 $27,67 $27,02
5 december 2022 $27,70 +2,59% 80.986 $27,00 $27,75 $26,56
2 december 2022 $27,32 -0,15% 62.515 $27,36 $27,66 $27,22

Aandelen Gorman-Rupp Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Gorman-Rupp? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Gorman-Rupp koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Gorman-Rupp te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Gorman-Rupp van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Gorman-Rupp over de laatste 5 handelsdagen

Gorman-Rupp aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Gorman-Rupp koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Gorman-Rupp nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Gorman-Rupp

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Gorman-Rupp koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Gorman-Rupp in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Gorman-Rupp. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Gorman-Rupp.

Gorman-Rupp aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Gorman-Rupp: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Gorman-Rupp Co.?

De CEO van Gorman-Rupp Co. is .

Wat is de actuele Gorman-Rupp Co. aandelen koers?

Het Gorman-Rupp Co.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $27,37, de hoogste koers was $27,48 en de laagste koers was $26,94. De slotkoers was $27,10 en is daarmee met 0,55% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Gorman-Rupp Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Gorman-Rupp Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Gorman-Rupp Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Gorman-Rupp Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Gorman-Rupp Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Gorman-Rupp Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Gorman-Rupp Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Gorman-Rupp Co. stijgen in 2022?

Gaat Gorman-Rupp Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Gorman-Rupp Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Gorman-Rupp Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Gorman-Rupp Co. aandelen kopen?

Gorman-Rupp Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Gorman-Rupp Co. aandelen kopen:

Andere aandelen