Glatfelter Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Glatfelter Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Glatfelter, wat de huidige verwachtingen zijn van Glatfelteren hoe de toekomst eruit zal zien voor Glatfelter. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Glatfelter Corporation delen.

Glatfelter Corporation is gevestigd in York in US. Glatfelter telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Dante Parrini is de CEO van Glatfelter Corporation.

Glatfelter Corporation

Aandelen Glatfelter kopen

Koop Glatfelter Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Glatfelter stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Glatfelter  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Glatfelter aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Glatfelter.

Glatfelter koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $3,28 -3,53%
Handelsvolume 758.944
Openingskoers $3,40
Hoogste koers $3,42
Laagste koers $3,21
Koersbereik $0,21
Ticker GLT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Glatfelter koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Glatfelter over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $3,28 -3,53% 758.944 $3,40 $3,42 $3,21
28 september 2022 $3,47 -3,07% 782.493 $3,58 $3,62 $3,46
27 september 2022 $3,55 -6,33% 771.059 $3,79 $3,79 $3,52
26 september 2022 $3,73 -7,21% 809.883 $4,02 $4,04 $3,62
23 september 2022 $4,05 -5,59% 1.030.167 $4,29 $4,56 $4,04

Aandelen Glatfelter Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Glatfelter? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Glatfelter koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Glatfelter te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Glatfelter van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Glatfelter over de laatste 5 handelsdagen

Glatfelter aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Glatfelter koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Glatfelter nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Glatfelter

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Glatfelter koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Glatfelter in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Glatfelter. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Glatfelter.

Glatfelter aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Glatfelter: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Glatfelter Corporation?

De CEO van Glatfelter Corporation is Dante Parrini.

Wat is de actuele Glatfelter Corporation aandelen koers?

Het Glatfelter Corporation-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $3,40, de hoogste koers was $3,42 en de laagste koers was $3,21. De slotkoers was $3,28 en is daarmee met 5,48% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Glatfelter Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Glatfelter Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Glatfelter Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Glatfelter Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Glatfelter Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Glatfelter Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Glatfelter Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Glatfelter Corporation stijgen in 2022?

Gaat Glatfelter Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Glatfelter Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Glatfelter Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Glatfelter Corporation aandelen kopen?

Glatfelter Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Glatfelter Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen