GCP Applied Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel GCP Applied Technologies Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van GCP Applied Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van GCP Applied Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor GCP Applied Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over GCP Applied Technologies Inc delen.

GCP Applied Technologies Inc is gevestigd in Cambridge in US. GCP Applied Technologies telt momenteel 2.400 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Gregory Poling is de CEO van GCP Applied Technologies Inc.

GCP Applied Technologies Inc

Aandelen GCP Applied Technologies kopen

Koop GCP Applied Technologies Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de GCP Applied Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel GCP Applied Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de GCP Applied Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van GCP Applied Technologies.

GCP Applied Technologies koers

Datum 26 september 2022
Slotkoers $32,01 +0,06%
Handelsvolume 1.617.235
Openingskoers $31,99
Hoogste koers $32,01
Laagste koers $31,99
Koersbereik $0,02
Ticker GCP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de GCP Applied Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen GCP Applied Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
26 september 2022 $32,01 +0,06% 1.617.235 $31,99 $32,01 $31,99
23 september 2022 $31,99 +0,06% 1.421.029 $31,97 $32,00 $31,97
22 september 2022 $31,99 0,00% 4.555.956 $31,99 $32,00 $31,98
21 september 2022 $31,61 +0,35% 914.488 $31,50 $31,71 $31,50
20 september 2022 $31,46 -0,06% 782.326 $31,48 $31,59 $31,45

Aandelen GCP Applied Technologies Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van GCP Applied Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de GCP Applied Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van GCP Applied Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van GCP Applied Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel GCP Applied Technologies over de laatste 5 handelsdagen

GCP Applied Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de GCP Applied Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende GCP Applied Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van GCP Applied Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun GCP Applied Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van GCP Applied Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor GCP Applied Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van GCP Applied Technologies.

GCP Applied Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

GCP Applied Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van GCP Applied Technologies Inc?

De CEO van GCP Applied Technologies Inc is Gregory Poling.

Wat is de actuele GCP Applied Technologies Inc aandelen koers?

Het GCP Applied Technologies Inc-aandeel had op 26-09-2022 een openingskoers van $31,99, de hoogste koers was $32,01 en de laagste koers was $31,99. De slotkoers was $32,01 en is daarmee met 0,06% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om GCP Applied Technologies Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om GCP Applied Technologies Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van GCP Applied Technologies Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. GCP Applied Technologies Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de GCP Applied Technologies Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor GCP Applied Technologies Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van GCP Applied Technologies Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van GCP Applied Technologies Inc stijgen in 2022?

Gaat GCP Applied Technologies Inc volgend jaar in de prijs omhoog? GCP Applied Technologies Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van GCP Applied Technologies Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog GCP Applied Technologies Inc aandelen kopen?

GCP Applied Technologies Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je GCP Applied Technologies Inc aandelen kopen:

Andere aandelen