Farmland Partners Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Farmland Partners Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Farmland Partners, wat de huidige verwachtingen zijn van Farmland Partnersen hoe de toekomst eruit zal zien voor Farmland Partners. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Farmland Partners Inc delen.

Farmland Partners Inc is gevestigd in Denver in US. Farmland Partners telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Paul Pittman is de CEO van Farmland Partners Inc.

Farmland Partners Inc

Aandelen Farmland Partners kopen

Koop Farmland Partners Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Farmland Partners stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Farmland Partners  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Farmland Partners aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Farmland Partners.

Farmland Partners koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $13,03 -1,21%
Handelsvolume 409.279
Openingskoers $13,19
Hoogste koers $13,25
Laagste koers $13,00
Koersbereik $0,25
Ticker FPI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Farmland Partners koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Farmland Partners over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $13,03 -1,21% 409.279 $13,19 $13,25 $13,00
7 december 2022 $13,18 +0,38% 223.324 $13,13 $13,32 $13,05
6 december 2022 $13,15 -1,87% 273.342 $13,40 $13,44 $13,07
5 december 2022 $13,35 -0,96% 440.530 $13,48 $13,54 $13,29
2 december 2022 $13,46 +2,05% 524.112 $13,19 $13,53 $13,11

Aandelen Farmland Partners Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Farmland Partners? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Farmland Partners koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Farmland Partners te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Farmland Partners van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Farmland Partners over de laatste 5 handelsdagen

Farmland Partners aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Farmland Partners koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Farmland Partners nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Farmland Partners

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Farmland Partners koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Farmland Partners in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Farmland Partners. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Farmland Partners.

Farmland Partners aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Farmland Partners: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Farmland Partners Inc?

De CEO van Farmland Partners Inc is Paul Pittman.

Wat is de actuele Farmland Partners Inc aandelen koers?

Het Farmland Partners Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $13,19, de hoogste koers was $13,25 en de laagste koers was $13,00. De slotkoers was $13,03 en is daarmee met 1,14% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Farmland Partners Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Farmland Partners Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Farmland Partners Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Farmland Partners Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Farmland Partners Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Farmland Partners Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Farmland Partners Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Farmland Partners Inc stijgen in 2022?

Gaat Farmland Partners Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Farmland Partners Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Farmland Partners Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Farmland Partners Inc aandelen kopen?

Farmland Partners Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Farmland Partners Inc aandelen kopen:

Andere aandelen