Fang Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Fang Holdings Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Fang Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Fang Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Fang Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Fang Holdings Ltd delen.

Fang Holdings Ltd is gevestigd in Beijing in China (Mainland). Fang Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Jian Liu is de CEO van Fang Holdings Ltd.

Fang Holdings Ltd

Aandelen Fang Holdings kopen

Koop Fang Holdings Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Fang Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Fang Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Fang Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Fang Holdings.

Fang Holdings koers

Datum 17 mei 2022
Slotkoers $2,80 -8,79%
Handelsvolume 2.472
Openingskoers $3,07
Hoogste koers $3,07
Laagste koers $2,80
Koersbereik $0,27
Ticker SFUN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Fang Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Fang Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 mei 2022 $2,80 -8,79% 2.472 $3,07 $3,07 $2,80
16 mei 2022 $3,02 -2,89% 3.787 $3,11 $3,17 $2,99
13 mei 2022 $2,90 -14,20% 8.791 $3,38 $3,39 $2,83
12 mei 2022 $3,39 -1,74% 149.075 $3,45 $3,48 $3,39
11 mei 2022 $3,44 -1,43% 411.343 $3,49 $3,49 $3,40

Aandelen Fang Holdings Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Fang Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Fang Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Fang Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Fang Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Fang Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Fang Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Fang Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Fang Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Fang Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Fang Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Fang Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Fang Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Fang Holdings.

Fang Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Fang Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Fang Holdings Ltd?

De CEO van Fang Holdings Ltd is Jian Liu.

Wat is de actuele Fang Holdings Ltd aandelen koers?

Het Fang Holdings Ltd-aandeel had op 17-05-2022 een openingskoers van $3,07, de hoogste koers was $3,07 en de laagste koers was $2,80. De slotkoers was $2,80 en is daarmee met 7,28% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Fang Holdings Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Fang Holdings Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Fang Holdings Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Fang Holdings Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Fang Holdings Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Fang Holdings Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Fang Holdings Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Fang Holdings Ltd stijgen in 2022?

Gaat Fang Holdings Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Fang Holdings Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Fang Holdings Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Fang Holdings Ltd aandelen kopen?

Fang Holdings Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Fang Holdings Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen