Exterran Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Exterran Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Exterran, wat de huidige verwachtingen zijn van Exterranen hoe de toekomst eruit zal zien voor Exterran. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Exterran Corp delen.

Exterran Corp is gevestigd in Houston in US. Exterran telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Andrew Way is de CEO van Exterran Corp.

Exterran Corp

Aandelen Exterran kopen

Koop Exterran Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Exterran stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Exterran  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Exterran aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Exterran.

Exterran koers

Datum 12 oktober 2022
Slotkoers $4,58 -4,38%
Handelsvolume 2.673.258
Openingskoers $4,79
Hoogste koers $4,82
Laagste koers $4,57
Koersbereik $0,25
Ticker EXTN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Exterran koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Exterran over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
12 oktober 2022 $4,58 -4,38% 2.673.258 $4,79 $4,82 $4,57
11 oktober 2022 $4,84 +0,21% 740.995 $4,83 $5,09 $4,57
10 oktober 2022 $4,94 -1,00% 132.553 $4,99 $5,03 $4,66
7 oktober 2022 $5,04 -2,14% 421.888 $5,15 $5,25 $4,98
6 oktober 2022 $5,00 +1,42% 131.908 $4,93 $5,06 $4,82

Aandelen Exterran Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Exterran? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Exterran koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Exterran te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Exterran van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Exterran over de laatste 5 handelsdagen

Exterran aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Exterran koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Exterran nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Exterran

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Exterran koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Exterran in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Exterran. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Exterran.

Exterran aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Exterran: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Exterran Corp?

De CEO van Exterran Corp is Andrew Way.

Wat is de actuele Exterran Corp aandelen koers?

Het Exterran Corp-aandeel had op 12-10-2022 een openingskoers van $4,79, de hoogste koers was $4,82 en de laagste koers was $4,57. De slotkoers was $4,58 en is daarmee met 5,37% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Exterran Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Exterran Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Exterran Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Exterran Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Exterran Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Exterran Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Exterran Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Exterran Corp stijgen in 2022?

Gaat Exterran Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Exterran Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Exterran Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Exterran Corp aandelen kopen?

Exterran Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Exterran Corp aandelen kopen:

Andere aandelen