Express Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Express Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Express, wat de huidige verwachtingen zijn van Expressen hoe de toekomst eruit zal zien voor Express. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Express Inc. delen.

Express Inc. is gevestigd in Columbus in US. Express telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. is de CEO van Express Inc..

Express Inc.

Aandelen Express kopen

Koop Express Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Express stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Express  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Express aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Express.

Express koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $1,18 +4,42%
Handelsvolume 1.395.689
Openingskoers $1,13
Hoogste koers $1,21
Laagste koers $1,13
Koersbereik $0,08
Ticker EXPR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Express koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Express over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $1,18 +4,42% 1.395.689 $1,13 $1,21 $1,13
3 oktober 2022 $1,11 -0,89% 635.862 $1,12 $1,13 $1,07
29 september 2022 $1,12 -3,45% 701.556 $1,16 $1,16 $1,10
28 september 2022 $1,19 +0,85% 678.216 $1,18 $1,21 $1,16
27 september 2022 $1,17 +2,63% 1.059.588 $1,14 $1,20 $1,13

Aandelen Express Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Express? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Express koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Express te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Express van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Express over de laatste 5 handelsdagen

Express aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Express koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Express nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Express

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Express koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Express in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Express. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Express.

Express aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Express: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Express Inc.?

De CEO van Express Inc. is .

Wat is de actuele Express Inc. aandelen koers?

Het Express Inc.-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $1,13, de hoogste koers was $1,21 en de laagste koers was $1,13. De slotkoers was $1,18 en is daarmee met 6,31% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Express Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Express Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Express Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Express Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Express Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Express Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Express Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Express Inc. stijgen in 2022?

Gaat Express Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Express Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Express Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Express Inc. aandelen kopen?

Express Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Express Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen