Enzo Biochem Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Enzo Biochem, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Enzo Biochem, wat de huidige verwachtingen zijn van Enzo Biochemen hoe de toekomst eruit zal zien voor Enzo Biochem. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Enzo Biochem, Inc. delen.

Enzo Biochem, Inc. is gevestigd in Farmingdale in US. Enzo Biochem telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Elazar Rabbani is de CEO van Enzo Biochem, Inc..

Enzo Biochem, Inc.

Aandelen Enzo Biochem kopen

Koop Enzo Biochem, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Enzo Biochem stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Enzo Biochem  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Enzo Biochem aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Enzo Biochem.

Enzo Biochem koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $2,19 -1,35%
Handelsvolume 52.413
Openingskoers $2,22
Hoogste koers $2,22
Laagste koers $2,14
Koersbereik $0,08
Ticker ENZ
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Enzo Biochem koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Enzo Biochem over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $2,19 -1,35% 52.413 $2,22 $2,22 $2,14
28 september 2022 $2,21 +1,84% 72.953 $2,17 $2,23 $2,14
27 september 2022 $2,10 -1,41% 25.214 $2,13 $2,15 $2,08
26 september 2022 $2,13 +0,95% 71.244 $2,11 $2,27 $2,08
23 september 2022 $2,15 -3,59% 62.400 $2,23 $2,24 $2,08

Aandelen Enzo Biochem, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Enzo Biochem? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Enzo Biochem koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Enzo Biochem te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Enzo Biochem van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Enzo Biochem over de laatste 5 handelsdagen

Enzo Biochem aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Enzo Biochem koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Enzo Biochem nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Enzo Biochem

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Enzo Biochem koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Enzo Biochem in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Enzo Biochem. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Enzo Biochem.

Enzo Biochem aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Enzo Biochem: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Enzo Biochem, Inc.?

De CEO van Enzo Biochem, Inc. is Elazar Rabbani.

Wat is de actuele Enzo Biochem, Inc. aandelen koers?

Het Enzo Biochem, Inc.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $2,22, de hoogste koers was $2,22 en de laagste koers was $2,14. De slotkoers was $2,19 en is daarmee met 0,90% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Enzo Biochem, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Enzo Biochem, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Enzo Biochem, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Enzo Biochem, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Enzo Biochem, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Enzo Biochem, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Enzo Biochem, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Enzo Biochem, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Enzo Biochem, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Enzo Biochem, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Enzo Biochem, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Enzo Biochem, Inc. aandelen kopen?

Enzo Biochem, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Enzo Biochem, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen