Enel Americas Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Enel Americas SA bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Enel Americas, wat de huidige verwachtingen zijn van Enel Americasen hoe de toekomst eruit zal zien voor Enel Americas. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Enel Americas SA delen.

Enel Americas SA is gevestigd in Metropolitana in Chile. Enel Americas telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Maurizio Bezzecheri is de CEO van Enel Americas SA.

Enel Americas SA

Aandelen Enel Americas kopen

Koop Enel Americas SA aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Enel Americas stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Enel Americas  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Enel Americas aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Enel Americas.

Enel Americas koers

Datum 17 juni 2022
Slotkoers $4,81 -0,41%
Handelsvolume 32.429.828
Openingskoers $4,83
Hoogste koers $5,09
Laagste koers $4,68
Koersbereik $0,41
Ticker ENIA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Enel Americas koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Enel Americas over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
17 juni 2022 $4,81 -0,41% 32.429.828 $4,83 $5,09 $4,68
16 juni 2022 $5,05 -1,17% 7.103.915 $5,11 $5,15 $5,02
15 juni 2022 $5,25 +0,77% 8.210.574 $5,21 $5,25 $5,09
14 juni 2022 $5,12 -0,19% 5.164.273 $5,13 $5,19 $5,09
13 juni 2022 $5,10 +0,59% 11.388.089 $5,07 $5,16 $5,00

Aandelen Enel Americas SA koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Enel Americas? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Enel Americas koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Enel Americas te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Enel Americas van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Enel Americas over de laatste 5 handelsdagen

Enel Americas aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Enel Americas koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Enel Americas nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Enel Americas

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Enel Americas koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Enel Americas in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Enel Americas. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Enel Americas.

Enel Americas aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Enel Americas: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Enel Americas SA?

De CEO van Enel Americas SA is Maurizio Bezzecheri.

Wat is de actuele Enel Americas SA aandelen koers?

Het Enel Americas SA-aandeel had op 17-06-2022 een openingskoers van $4,83, de hoogste koers was $5,09 en de laagste koers was $4,68. De slotkoers was $4,81 en is daarmee met 4,75% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Enel Americas SA kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Enel Americas SA te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Enel Americas SA te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Enel Americas SA wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Enel Americas SA koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Enel Americas SA ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Enel Americas SA? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Enel Americas SA stijgen in 2022?

Gaat Enel Americas SA volgend jaar in de prijs omhoog? Enel Americas SA is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Enel Americas SA en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Enel Americas SA aandelen kopen?

Enel Americas SA aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Enel Americas SA aandelen kopen:

Andere aandelen