Emerald Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Emerald Holding Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Emerald Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Emerald Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Emerald Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Emerald Holding Inc delen.

Emerald Holding Inc is gevestigd in in . Emerald Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. is de CEO van Emerald Holding Inc.

Emerald Holding Inc

Aandelen Emerald Holding kopen

Koop Emerald Holding Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Emerald Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Emerald Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Emerald Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Emerald Holding.

Emerald Holding koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $3,33 -0,75%
Handelsvolume 25.948
Openingskoers $3,36
Hoogste koers $3,38
Laagste koers $3,33
Koersbereik $0,05
Ticker EEX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Emerald Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Emerald Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $3,33 -0,75% 25.948 $3,36 $3,38 $3,33
27 september 2022 $3,34 -0,54% 106.757 $3,36 $3,40 $3,32
26 september 2022 $3,27 -1,21% 36.553 $3,31 $3,36 $3,25
23 september 2022 $3,33 -1,19% 40.364 $3,37 $3,40 $3,29
22 september 2022 $3,42 -4,20% 72.440 $3,57 $3,57 $3,32

Aandelen Emerald Holding Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Emerald Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Emerald Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Emerald Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Emerald Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Emerald Holding over de laatste 5 handelsdagen

Emerald Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Emerald Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Emerald Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Emerald Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Emerald Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Emerald Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Emerald Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Emerald Holding.

Emerald Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Emerald Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Emerald Holding Inc?

De CEO van Emerald Holding Inc is .

Wat is de actuele Emerald Holding Inc aandelen koers?

Het Emerald Holding Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $3,36, de hoogste koers was $3,38 en de laagste koers was $3,33. De slotkoers was $3,33 en is daarmee met 0,30% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Emerald Holding Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Emerald Holding Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Emerald Holding Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Emerald Holding Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Emerald Holding Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Emerald Holding Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Emerald Holding Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Emerald Holding Inc stijgen in 2022?

Gaat Emerald Holding Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Emerald Holding Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Emerald Holding Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Emerald Holding Inc aandelen kopen?

Emerald Holding Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Emerald Holding Inc aandelen kopen:

Andere aandelen