Edgewell Personal Care Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Edgewell Personal Care Co bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Edgewell Personal Care, wat de huidige verwachtingen zijn van Edgewell Personal Careen hoe de toekomst eruit zal zien voor Edgewell Personal Care. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Edgewell Personal Care Co delen.

Edgewell Personal Care Co is gevestigd in Shelton in US. Edgewell Personal Care telt momenteel 5.900 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Rod Little is de CEO van Edgewell Personal Care Co.

Edgewell Personal Care Co

Aandelen Edgewell Personal Care kopen

Koop Edgewell Personal Care Co aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Edgewell Personal Care stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Edgewell Personal Care  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Edgewell Personal Care aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Edgewell Personal Care.

Edgewell Personal Care koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $37,26 +1,53%
Handelsvolume 638.663
Openingskoers $36,70
Hoogste koers $37,53
Laagste koers $36,18
Koersbereik $1,36
Ticker EPC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Edgewell Personal Care koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Edgewell Personal Care over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $37,26 +1,53% 638.663 $36,70 $37,53 $36,18
27 september 2022 $36,65 -3,70% 883.027 $38,06 $38,22 $36,46
26 september 2022 $37,98 -0,60% 482.702 $38,21 $38,68 $37,32
23 september 2022 $38,26 +0,98% 686.398 $37,89 $38,30 $37,80
22 september 2022 $38,20 -1,01% 400.909 $38,59 $38,59 $37,98

Aandelen Edgewell Personal Care Co koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Edgewell Personal Care? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Edgewell Personal Care koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Edgewell Personal Care te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Edgewell Personal Care van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Edgewell Personal Care over de laatste 5 handelsdagen

Edgewell Personal Care aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Edgewell Personal Care koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Edgewell Personal Care nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Edgewell Personal Care

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Edgewell Personal Care koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Edgewell Personal Care in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Edgewell Personal Care. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Edgewell Personal Care.

Edgewell Personal Care aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Edgewell Personal Care: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Edgewell Personal Care Co?

De CEO van Edgewell Personal Care Co is Rod Little.

Wat is de actuele Edgewell Personal Care Co aandelen koers?

Het Edgewell Personal Care Co-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $36,70, de hoogste koers was $37,53 en de laagste koers was $36,18. De slotkoers was $37,26 en is daarmee met 1,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Edgewell Personal Care Co kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Edgewell Personal Care Co te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Edgewell Personal Care Co te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Edgewell Personal Care Co wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Edgewell Personal Care Co koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Edgewell Personal Care Co ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Edgewell Personal Care Co? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Edgewell Personal Care Co stijgen in 2022?

Gaat Edgewell Personal Care Co volgend jaar in de prijs omhoog? Edgewell Personal Care Co is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Edgewell Personal Care Co en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Edgewell Personal Care Co aandelen kopen?

Edgewell Personal Care Co aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Edgewell Personal Care Co aandelen kopen:

Andere aandelen