Despegar.com Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Despegar.com Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Despegar.com, wat de huidige verwachtingen zijn van Despegar.comen hoe de toekomst eruit zal zien voor Despegar.com. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Despegar.com Corp delen.

Despegar.com Corp is gevestigd in in . Despegar.com telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. is de CEO van Despegar.com Corp.

Despegar.com Corp

Aandelen Despegar.com kopen

Koop Despegar.com Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Despegar.com stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Despegar.com  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Despegar.com aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Despegar.com.

Despegar.com koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $5,69 -3,23%
Handelsvolume 880.385
Openingskoers $5,88
Hoogste koers $5,91
Laagste koers $5,50
Koersbereik $0,42
Ticker DESP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Despegar.com koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Despegar.com over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $5,69 -3,23% 880.385 $5,88 $5,91 $5,50
28 september 2022 $6,00 +0,50% 1.151.505 $5,97 $6,06 $5,90
27 september 2022 $5,93 -0,84% 464.451 $5,98 $6,17 $5,91
26 september 2022 $5,85 -3,78% 266.216 $6,08 $6,19 $5,78
23 september 2022 $6,17 -0,48% 297.156 $6,20 $6,29 $6,09

Aandelen Despegar.com Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Despegar.com? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Despegar.com koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Despegar.com te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Despegar.com van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Despegar.com over de laatste 5 handelsdagen

Despegar.com aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Despegar.com koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Despegar.com nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Despegar.com

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Despegar.com koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Despegar.com in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Despegar.com. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Despegar.com.

Despegar.com aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Despegar.com: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Despegar.com Corp?

De CEO van Despegar.com Corp is .

Wat is de actuele Despegar.com Corp aandelen koers?

Het Despegar.com Corp-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $5,88, de hoogste koers was $5,91 en de laagste koers was $5,50. De slotkoers was $5,69 en is daarmee met 5,17% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Despegar.com Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Despegar.com Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Despegar.com Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Despegar.com Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Despegar.com Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Despegar.com Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Despegar.com Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Despegar.com Corp stijgen in 2022?

Gaat Despegar.com Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Despegar.com Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Despegar.com Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Despegar.com Corp aandelen kopen?

Despegar.com Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Despegar.com Corp aandelen kopen:

Andere aandelen