CTO Realty Growth Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel CTO Realty Growth Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van CTO Realty Growth, wat de huidige verwachtingen zijn van CTO Realty Growthen hoe de toekomst eruit zal zien voor CTO Realty Growth. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over CTO Realty Growth Inc delen.

CTO Realty Growth Inc is gevestigd in Daytona Beach in US. CTO Realty Growth telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. John Albright is de CEO van CTO Realty Growth Inc.

CTO Realty Growth Inc

Aandelen CTO Realty Growth kopen

Koop CTO Realty Growth Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de CTO Realty Growth stock koers van de afgelopen periode. Aandeel CTO Realty Growth  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de CTO Realty Growth aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van CTO Realty Growth.

CTO Realty Growth koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $19,31 +2,44%
Handelsvolume 109.759
Openingskoers $18,85
Hoogste koers $19,54
Laagste koers $18,63
Koersbereik $0,91
Ticker CTO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de CTO Realty Growth koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen CTO Realty Growth over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $19,31 +2,44% 109.759 $18,85 $19,54 $18,63
27 september 2022 $18,62 -1,90% 141.789 $18,98 $19,19 $18,62
26 september 2022 $18,96 -1,40% 177.424 $19,23 $19,47 $18,71
23 september 2022 $19,41 0,00% 135.897 $19,41 $19,59 $19,19
22 september 2022 $19,54 -1,61% 131.771 $19,86 $19,86 $19,45

Aandelen CTO Realty Growth Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van CTO Realty Growth? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de CTO Realty Growth koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van CTO Realty Growth te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van CTO Realty Growth van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel CTO Realty Growth over de laatste 5 handelsdagen

CTO Realty Growth aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de CTO Realty Growth koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende CTO Realty Growth nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van CTO Realty Growth

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun CTO Realty Growth koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van CTO Realty Growth in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor CTO Realty Growth. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van CTO Realty Growth.

CTO Realty Growth aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

CTO Realty Growth: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van CTO Realty Growth Inc?

De CEO van CTO Realty Growth Inc is John Albright.

Wat is de actuele CTO Realty Growth Inc aandelen koers?

Het CTO Realty Growth Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $18,85, de hoogste koers was $19,54 en de laagste koers was $18,63. De slotkoers was $19,31 en is daarmee met 3,71% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om CTO Realty Growth Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om CTO Realty Growth Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van CTO Realty Growth Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. CTO Realty Growth Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de CTO Realty Growth Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor CTO Realty Growth Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van CTO Realty Growth Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van CTO Realty Growth Inc stijgen in 2022?

Gaat CTO Realty Growth Inc volgend jaar in de prijs omhoog? CTO Realty Growth Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van CTO Realty Growth Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog CTO Realty Growth Inc aandelen kopen?

CTO Realty Growth Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je CTO Realty Growth Inc aandelen kopen:

Andere aandelen