Corporacion America Airports Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Corporacion America Airports S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Corporacion America Airports, wat de huidige verwachtingen zijn van Corporacion America Airportsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Corporacion America Airports. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Corporacion America Airports S.A. delen.

Corporacion America Airports S.A. is gevestigd in in . Corporacion America Airports telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van Corporacion America Airports S.A..

Corporacion America Airports S.A.

Aandelen Corporacion America Airports kopen

Koop Corporacion America Airports S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Corporacion America Airports stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Corporacion America Airports  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Corporacion America Airports aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Corporacion America Airports.

Corporacion America Airports koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $8,85 -0,45%
Handelsvolume 22.334
Openingskoers $8,89
Hoogste koers $8,96
Laagste koers $8,78
Koersbereik $0,18
Ticker CAAP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Corporacion America Airports koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Corporacion America Airports over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $8,85 -0,45% 22.334 $8,89 $8,96 $8,78
2 december 2022 $8,86 +1,49% 58.629 $8,73 $8,94 $8,63
1 december 2022 $8,73 -2,68% 75.146 $8,97 $8,99 $8,64
30 november 2022 $8,99 -0,11% 64.761 $9,00 $9,10 $8,76
29 november 2022 $8,95 -0,89% 29.442 $9,03 $9,18 $8,93

Aandelen Corporacion America Airports S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Corporacion America Airports? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Corporacion America Airports koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Corporacion America Airports te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Corporacion America Airports van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Corporacion America Airports over de laatste 5 handelsdagen

Corporacion America Airports aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Corporacion America Airports koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Corporacion America Airports nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Corporacion America Airports

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Corporacion America Airports koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Corporacion America Airports in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Corporacion America Airports. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Corporacion America Airports.

Corporacion America Airports aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Corporacion America Airports: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Corporacion America Airports S.A.?

De CEO van Corporacion America Airports S.A. is .

Wat is de actuele Corporacion America Airports S.A. aandelen koers?

Het Corporacion America Airports S.A.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $8,89, de hoogste koers was $8,96 en de laagste koers was $8,78. De slotkoers was $8,85 en is daarmee met 0,11% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Corporacion America Airports S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Corporacion America Airports S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Corporacion America Airports S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Corporacion America Airports S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Corporacion America Airports S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Corporacion America Airports S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Corporacion America Airports S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Corporacion America Airports S.A. stijgen in 2022?

Gaat Corporacion America Airports S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Corporacion America Airports S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Corporacion America Airports S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Corporacion America Airports S.A. aandelen kopen?

Corporacion America Airports S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Corporacion America Airports S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen