CoreCivic Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel CoreCivic Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van CoreCivic, wat de huidige verwachtingen zijn van CoreCivicen hoe de toekomst eruit zal zien voor CoreCivic. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over CoreCivic Inc delen.

CoreCivic Inc is gevestigd in Brentwood in US. CoreCivic telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. Damon Hininger is de CEO van CoreCivic Inc.

CoreCivic Inc

Aandelen CoreCivic kopen

Koop CoreCivic Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de CoreCivic stock koers van de afgelopen periode. Aandeel CoreCivic  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de CoreCivic aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van CoreCivic.

CoreCivic koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $8,82 -2,00%
Handelsvolume 570.067
Openingskoers $9,00
Hoogste koers $9,03
Laagste koers $8,70
Koersbereik $0,33
Ticker CXW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de CoreCivic koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen CoreCivic over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $8,82 -2,00% 570.067 $9,00 $9,03 $8,70
28 september 2022 $9,11 +1,90% 702.441 $8,94 $9,18 $8,85
27 september 2022 $8,89 -1,66% 839.416 $9,04 $9,20 $8,86
26 september 2022 $8,93 -1,98% 988.665 $9,11 $9,22 $8,89
23 september 2022 $9,19 -0,97% 1.140.168 $9,28 $9,28 $8,98

Aandelen CoreCivic Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van CoreCivic? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de CoreCivic koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van CoreCivic te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van CoreCivic van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel CoreCivic over de laatste 5 handelsdagen

CoreCivic aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de CoreCivic koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende CoreCivic nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van CoreCivic

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun CoreCivic koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van CoreCivic in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor CoreCivic. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van CoreCivic.

CoreCivic aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

CoreCivic: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van CoreCivic Inc?

De CEO van CoreCivic Inc is Damon Hininger.

Wat is de actuele CoreCivic Inc aandelen koers?

Het CoreCivic Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $9,00, de hoogste koers was $9,03 en de laagste koers was $8,70. De slotkoers was $8,82 en is daarmee met 3,18% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om CoreCivic Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om CoreCivic Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van CoreCivic Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. CoreCivic Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de CoreCivic Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor CoreCivic Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van CoreCivic Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van CoreCivic Inc stijgen in 2022?

Gaat CoreCivic Inc volgend jaar in de prijs omhoog? CoreCivic Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van CoreCivic Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog CoreCivic Inc aandelen kopen?

CoreCivic Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je CoreCivic Inc aandelen kopen:

Andere aandelen