Continental Resources Inc (OKLA) Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Continental Resources Inc (OKLA) bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Continental Resources Inc (OKLA), wat de huidige verwachtingen zijn van Continental Resources Inc (OKLA)en hoe de toekomst eruit zal zien voor Continental Resources Inc (OKLA). Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Continental Resources Inc (OKLA) delen.

Continental Resources Inc (OKLA) is gevestigd in in . Continental Resources Inc (OKLA) telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Continental Resources Inc (OKLA).

Continental Resources Inc (OKLA)

Aandelen Continental Resources Inc (OKLA) kopen

Koop Continental Resources Inc (OKLA) aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Continental Resources Inc (OKLA) stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Continental Resources Inc (OKLA)  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Continental Resources Inc (OKLA) aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Continental Resources Inc (OKLA).

Continental Resources Inc (OKLA) koers

Datum 22 november 2022
Slotkoers $74,27 0,00%
Handelsvolume 3.538.802
Openingskoers $74,27
Hoogste koers $74,28
Laagste koers $74,25
Koersbereik $0,03
Ticker CLR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Continental Resources Inc (OKLA) koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Continental Resources Inc (OKLA) over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
22 november 2022 $74,27 0,00% 3.538.802 $74,27 $74,28 $74,25
21 november 2022 $74,24 +0,04% 3.698.880 $74,21 $74,24 $74,20
18 november 2022 $74,20 +0,09% 3.288.666 $74,13 $74,24 $74,13
17 november 2022 $74,17 +0,07% 2.519.797 $74,12 $74,22 $74,10
16 november 2022 $74,12 +0,01% 2.435.517 $74,11 $74,14 $74,08

Aandelen Continental Resources Inc (OKLA) koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Continental Resources Inc (OKLA)? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Continental Resources Inc (OKLA) koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Continental Resources Inc (OKLA) te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Continental Resources Inc (OKLA) van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Continental Resources Inc (OKLA) over de laatste 5 handelsdagen

Continental Resources Inc (OKLA) aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Continental Resources Inc (OKLA) koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Continental Resources Inc (OKLA) nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Continental Resources Inc (OKLA)

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Continental Resources Inc (OKLA) koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Continental Resources Inc (OKLA) in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Continental Resources Inc (OKLA). Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Continental Resources Inc (OKLA).

Continental Resources Inc (OKLA) aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Continental Resources Inc (OKLA): Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Continental Resources Inc (OKLA)?

De CEO van Continental Resources Inc (OKLA) is .

Wat is de actuele Continental Resources Inc (OKLA) aandelen koers?

Het Continental Resources Inc (OKLA)-aandeel had op 22-11-2022 een openingskoers van $74,27, de hoogste koers was $74,28 en de laagste koers was $74,25. De slotkoers was $74,27 en is daarmee met 0,04% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Continental Resources Inc (OKLA) kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Continental Resources Inc (OKLA) te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Continental Resources Inc (OKLA) te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Continental Resources Inc (OKLA) wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Continental Resources Inc (OKLA) koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Continental Resources Inc (OKLA) ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Continental Resources Inc (OKLA)? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Continental Resources Inc (OKLA) stijgen in 2022?

Gaat Continental Resources Inc (OKLA) volgend jaar in de prijs omhoog? Continental Resources Inc (OKLA) is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Continental Resources Inc (OKLA) en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Continental Resources Inc (OKLA) aandelen kopen?

Continental Resources Inc (OKLA) aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Continental Resources Inc (OKLA) aandelen kopen:

Andere aandelen