Compania Cervecerias Unidas Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Compania Cervecerias Unidas S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Compania Cervecerias Unidas, wat de huidige verwachtingen zijn van Compania Cervecerias Unidasen hoe de toekomst eruit zal zien voor Compania Cervecerias Unidas. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Compania Cervecerias Unidas S.A. delen.

Compania Cervecerias Unidas S.A. is gevestigd in Vitacura 2670 in Chile. Compania Cervecerias Unidas telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Jose Patricio Jottar Nasrallah is de CEO van Compania Cervecerias Unidas S.A..

Compania Cervecerias Unidas S.A.

Aandelen Compania Cervecerias Unidas kopen

Koop Compania Cervecerias Unidas S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Compania Cervecerias Unidas stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Compania Cervecerias Unidas  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Compania Cervecerias Unidas aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Compania Cervecerias Unidas.

Compania Cervecerias Unidas koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $11,11 +0,54%
Handelsvolume 171.642
Openingskoers $11,05
Hoogste koers $11,21
Laagste koers $11,00
Koersbereik $0,21
Ticker CCU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Compania Cervecerias Unidas koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Compania Cervecerias Unidas over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $11,11 +0,54% 171.642 $11,05 $11,21 $11,00
3 oktober 2022 $10,99 -0,54% 207.525 $11,05 $11,05 $10,68
29 september 2022 $10,58 -0,09% 337.544 $10,59 $10,69 $10,40
28 september 2022 $10,78 +2,67% 690.183 $10,50 $10,87 $10,11
27 september 2022 $9,60 +1,48% 1.084.674 $9,46 $9,69 $9,36

Aandelen Compania Cervecerias Unidas S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Compania Cervecerias Unidas? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Compania Cervecerias Unidas koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Compania Cervecerias Unidas te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Compania Cervecerias Unidas van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Compania Cervecerias Unidas over de laatste 5 handelsdagen

Compania Cervecerias Unidas aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Compania Cervecerias Unidas koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Compania Cervecerias Unidas nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Compania Cervecerias Unidas

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Compania Cervecerias Unidas koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Compania Cervecerias Unidas in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Compania Cervecerias Unidas. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Compania Cervecerias Unidas.

Compania Cervecerias Unidas aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Compania Cervecerias Unidas: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Compania Cervecerias Unidas S.A.?

De CEO van Compania Cervecerias Unidas S.A. is Jose Patricio Jottar Nasrallah.

Wat is de actuele Compania Cervecerias Unidas S.A. aandelen koers?

Het Compania Cervecerias Unidas S.A.-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $11,05, de hoogste koers was $11,21 en de laagste koers was $11,00. De slotkoers was $11,11 en is daarmee met 1,09% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Compania Cervecerias Unidas S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Compania Cervecerias Unidas S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Compania Cervecerias Unidas S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Compania Cervecerias Unidas S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Compania Cervecerias Unidas S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Compania Cervecerias Unidas S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Compania Cervecerias Unidas S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Compania Cervecerias Unidas S.A. stijgen in 2022?

Gaat Compania Cervecerias Unidas S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Compania Cervecerias Unidas S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Compania Cervecerias Unidas S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Compania Cervecerias Unidas S.A. aandelen kopen?

Compania Cervecerias Unidas S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Compania Cervecerias Unidas S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen