Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V., wat de huidige verwachtingen zijn van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.en hoe de toekomst eruit zal zien voor Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. delen.

Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. is gevestigd in Mexico D F in Mexico. Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. John Anthony Santa Maria Otazua is de CEO van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V..

Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.

Aandelen Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. kopen

Koop Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V..

Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $67,47 -1,24%
Handelsvolume 129.357
Openingskoers $68,32
Hoogste koers $68,52
Laagste koers $66,45
Koersbereik $2,07
Ticker KOF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $67,47 -1,24% 129.357 $68,32 $68,52 $66,45
2 december 2022 $68,77 +0,39% 84.954 $68,50 $69,24 $68,50
1 december 2022 $68,68 +0,12% 105.751 $68,60 $69,19 $68,24
30 november 2022 $68,31 +0,89% 329.754 $67,71 $68,72 $66,91
29 november 2022 $67,21 -1,26% 136.578 $68,07 $69,03 $67,10

Aandelen Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. over de laatste 5 handelsdagen

Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V..

Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.?

De CEO van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. is John Anthony Santa Maria Otazua.

Wat is de actuele Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandelen koers?

Het Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $68,32, de hoogste koers was $68,52 en de laagste koers was $66,45. De slotkoers was $67,47 en is daarmee met 1,89% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. stijgen in 2022?

Gaat Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandelen kopen?

Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Coca-Cola Femsa S.A.B. DE C.V. aandelen kopen:

Andere aandelen