Circor International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Circor International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Circor International, wat de huidige verwachtingen zijn van Circor Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Circor International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Circor International Inc delen.

Circor International Inc is gevestigd in Burlington in US. Circor International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Scott Buckhout is de CEO van Circor International Inc.

Circor International Inc

Aandelen Circor International kopen

Koop Circor International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Circor International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Circor International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Circor International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Circor International.

Circor International koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $27,59 -1,29%
Handelsvolume 123.315
Openingskoers $27,95
Hoogste koers $28,56
Laagste koers $27,13
Koersbereik $1,43
Ticker CIR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Circor International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Circor International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $27,59 -1,29% 123.315 $27,95 $28,56 $27,13
30 november 2022 $27,55 +6,99% 177.477 $25,75 $27,60 $25,23
29 november 2022 $25,69 +4,35% 78.522 $24,62 $25,83 $24,62
28 november 2022 $24,79 -0,12% 94.368 $24,82 $25,24 $24,26
25 november 2022 $25,24 +1,04% 52.819 $24,98 $25,61 $24,91

Aandelen Circor International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Circor International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Circor International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Circor International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Circor International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Circor International over de laatste 5 handelsdagen

Circor International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Circor International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Circor International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Circor International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Circor International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Circor International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Circor International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Circor International.

Circor International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Circor International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Circor International Inc?

De CEO van Circor International Inc is Scott Buckhout.

Wat is de actuele Circor International Inc aandelen koers?

Het Circor International Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $27,95, de hoogste koers was $28,56 en de laagste koers was $27,13. De slotkoers was $27,59 en is daarmee met 0,15% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Circor International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Circor International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Circor International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Circor International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Circor International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Circor International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Circor International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Circor International Inc stijgen in 2022?

Gaat Circor International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Circor International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Circor International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Circor International Inc aandelen kopen?

Circor International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Circor International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen