China Life Insurance Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel China Life Insurance Co bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van China Life Insurance, wat de huidige verwachtingen zijn van China Life Insuranceen hoe de toekomst eruit zal zien voor China Life Insurance. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over China Life Insurance Co delen.

China Life Insurance Co is gevestigd in Beijing in China (Mainland). China Life Insurance telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van China Life Insurance Co.

China Life Insurance Co

Aandelen China Life Insurance kopen

Koop China Life Insurance Co aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de China Life Insurance stock koers van de afgelopen periode. Aandeel China Life Insurance  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de China Life Insurance aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van China Life Insurance.

China Life Insurance koers

Datum 1 september 2022
Slotkoers $7,05 -0,56%
Handelsvolume 1.187.227
Openingskoers $7,09
Hoogste koers $7,10
Laagste koers $7,03
Koersbereik $0,07
Ticker LFC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de China Life Insurance koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen China Life Insurance over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 september 2022 $7,05 -0,56% 1.187.227 $7,09 $7,10 $7,03
31 augustus 2022 $7,11 +0,85% 978.364 $7,05 $7,13 $7,05
30 augustus 2022 $6,96 -1,00% 585.250 $7,03 $7,04 $6,95
26 augustus 2022 $7,13 -2,06% 747.158 $7,28 $7,29 $7,13
25 augustus 2022 $7,29 +0,83% 2.161.597 $7,23 $7,44 $7,21

Aandelen China Life Insurance Co koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van China Life Insurance? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de China Life Insurance koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van China Life Insurance te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van China Life Insurance van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel China Life Insurance over de laatste 5 handelsdagen

China Life Insurance aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de China Life Insurance koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende China Life Insurance nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van China Life Insurance

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun China Life Insurance koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van China Life Insurance in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor China Life Insurance. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van China Life Insurance.

China Life Insurance aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

China Life Insurance: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van China Life Insurance Co?

De CEO van China Life Insurance Co is .

Wat is de actuele China Life Insurance Co aandelen koers?

Het China Life Insurance Co-aandeel had op 01-09-2022 een openingskoers van $7,09, de hoogste koers was $7,10 en de laagste koers was $7,03. De slotkoers was $7,05 en is daarmee met 0,84% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om China Life Insurance Co kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om China Life Insurance Co te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van China Life Insurance Co te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. China Life Insurance Co wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de China Life Insurance Co koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor China Life Insurance Co ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van China Life Insurance Co? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van China Life Insurance Co stijgen in 2022?

Gaat China Life Insurance Co volgend jaar in de prijs omhoog? China Life Insurance Co is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van China Life Insurance Co en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog China Life Insurance Co aandelen kopen?

China Life Insurance Co aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je China Life Insurance Co aandelen kopen:

Andere aandelen