Charah Solutions Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Charah Solutions Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Charah Solutions, wat de huidige verwachtingen zijn van Charah Solutionsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Charah Solutions. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Charah Solutions Inc delen.

Charah Solutions Inc is gevestigd in Louisville in US. Charah Solutions telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. is de CEO van Charah Solutions Inc.

Charah Solutions Inc

Aandelen Charah Solutions kopen

Koop Charah Solutions Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Charah Solutions stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Charah Solutions  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Charah Solutions aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Charah Solutions.

Charah Solutions koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $1,01 +3,87%
Handelsvolume 27.295
Openingskoers $0,97
Hoogste koers $1,04
Laagste koers $0,97
Koersbereik $0,07
Ticker CHRA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Charah Solutions koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Charah Solutions over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $1,01 +3,87% 27.295 $0,97 $1,04 $0,97
23 november 2022 $1,03 -5,50% 274.973 $1,09 $1,23 $0,96
22 november 2022 $1,02 +10,87% 602.936 $0,92 $1,08 $0,91
21 november 2022 $0,88 +30,28% 620.495 $0,67 $0,90 $0,67
18 november 2022 $0,67 -3,42% 599.684 $0,69 $0,73 $0,63

Aandelen Charah Solutions Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Charah Solutions? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Charah Solutions koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Charah Solutions te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Charah Solutions van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Charah Solutions over de laatste 5 handelsdagen

Charah Solutions aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Charah Solutions koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Charah Solutions nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Charah Solutions

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Charah Solutions koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Charah Solutions in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Charah Solutions. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Charah Solutions.

Charah Solutions aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Charah Solutions: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Charah Solutions Inc?

De CEO van Charah Solutions Inc is .

Wat is de actuele Charah Solutions Inc aandelen koers?

Het Charah Solutions Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $0,97, de hoogste koers was $1,04 en de laagste koers was $0,97. De slotkoers was $1,01 en is daarmee met 1,94% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Charah Solutions Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Charah Solutions Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Charah Solutions Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Charah Solutions Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Charah Solutions Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Charah Solutions Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Charah Solutions Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Charah Solutions Inc stijgen in 2022?

Gaat Charah Solutions Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Charah Solutions Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Charah Solutions Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Charah Solutions Inc aandelen kopen?

Charah Solutions Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Charah Solutions Inc aandelen kopen:

Andere aandelen