Carrier Global Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Carrier Global Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Carrier Global, wat de huidige verwachtingen zijn van Carrier Globalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Carrier Global. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Carrier Global Corp delen.

Carrier Global Corp is gevestigd in Palm Beach Gardens in US. Carrier Global telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Carrier Global Corp.

Carrier Global Corp

Aandelen Carrier Global kopen

Koop Carrier Global Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Carrier Global stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Carrier Global  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Carrier Global aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Carrier Global.

Carrier Global koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $43,47 +0,53%
Handelsvolume 2.524.165
Openingskoers $43,24
Hoogste koers $43,76
Laagste koers $43,12
Koersbereik $0,64
Ticker CARR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Carrier Global koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Carrier Global over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $43,47 +0,53% 2.524.165 $43,24 $43,76 $43,12
7 december 2022 $43,08 +0,07% 3.973.987 $43,05 $43,61 $42,75
6 december 2022 $43,02 -1,89% 2.505.205 $43,85 $43,95 $42,49
5 december 2022 $43,76 -0,48% 3.726.172 $43,97 $44,05 $43,20
2 december 2022 $44,68 +1,22% 3.857.089 $44,14 $45,00 $43,92

Aandelen Carrier Global Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Carrier Global? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Carrier Global koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Carrier Global te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Carrier Global van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Carrier Global over de laatste 5 handelsdagen

Carrier Global aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Carrier Global koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Carrier Global nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Carrier Global

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Carrier Global koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Carrier Global in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Carrier Global. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Carrier Global.

Carrier Global aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Carrier Global: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Carrier Global Corp?

De CEO van Carrier Global Corp is .

Wat is de actuele Carrier Global Corp aandelen koers?

Het Carrier Global Corp-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $43,24, de hoogste koers was $43,76 en de laagste koers was $43,12. De slotkoers was $43,47 en is daarmee met 0,91% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Carrier Global Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Carrier Global Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Carrier Global Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Carrier Global Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Carrier Global Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Carrier Global Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Carrier Global Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Carrier Global Corp stijgen in 2022?

Gaat Carrier Global Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Carrier Global Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Carrier Global Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Carrier Global Corp aandelen kopen?

Carrier Global Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Carrier Global Corp aandelen kopen:

Andere aandelen