Carriage Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Carriage Services, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Carriage Services, wat de huidige verwachtingen zijn van Carriage Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Carriage Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Carriage Services, Inc. delen.

Carriage Services, Inc. is gevestigd in in . Carriage Services telt momenteel werknemers en is actief in de sector Other Services (except Public Administration). is de CEO van Carriage Services, Inc..

Carriage Services, Inc.

Aandelen Carriage Services kopen

Koop Carriage Services, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Carriage Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Carriage Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Carriage Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Carriage Services.

Carriage Services koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $24,44 -2,40%
Handelsvolume 88.412
Openingskoers $25,04
Hoogste koers $25,27
Laagste koers $24,17
Koersbereik $1,10
Ticker CSV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Carriage Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Carriage Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $24,44 -2,40% 88.412 $25,04 $25,27 $24,17
7 december 2022 $25,04 +2,37% 137.643 $24,46 $25,19 $24,44
6 december 2022 $24,52 +0,04% 102.122 $24,51 $24,56 $24,15
5 december 2022 $24,52 -1,96% 120.310 $25,01 $25,14 $24,28
2 december 2022 $25,01 +0,72% 143.878 $24,83 $25,74 $24,26

Aandelen Carriage Services, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Carriage Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Carriage Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Carriage Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Carriage Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Carriage Services over de laatste 5 handelsdagen

Carriage Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Carriage Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Carriage Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Carriage Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Carriage Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Carriage Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Carriage Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Carriage Services.

Carriage Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Carriage Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Carriage Services, Inc.?

De CEO van Carriage Services, Inc. is .

Wat is de actuele Carriage Services, Inc. aandelen koers?

Het Carriage Services, Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $25,04, de hoogste koers was $25,27 en de laagste koers was $24,17. De slotkoers was $24,44 en is daarmee met 2,40% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Carriage Services, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Carriage Services, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Carriage Services, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Carriage Services, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Carriage Services, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Carriage Services, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Carriage Services, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Carriage Services, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Carriage Services, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Carriage Services, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Carriage Services, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Carriage Services, Inc. aandelen kopen?

Carriage Services, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Carriage Services, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen