Capital Senior Living Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Capital Senior Living Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Capital Senior Living, wat de huidige verwachtingen zijn van Capital Senior Livingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Capital Senior Living. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Capital Senior Living Corp. delen.

Capital Senior Living Corp. is gevestigd in Dallas in US. Capital Senior Living telt momenteel werknemers en is actief in de sector Health Care and Social Assistance. Kimberly Lody is de CEO van Capital Senior Living Corp..

Capital Senior Living Corp.

Aandelen Capital Senior Living kopen

Koop Capital Senior Living Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Capital Senior Living stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Capital Senior Living  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Capital Senior Living aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Capital Senior Living.

Capital Senior Living koers

Datum 12 november 2021
Slotkoers $33,54 +3,30%
Handelsvolume 12.686
Openingskoers $32,47
Hoogste koers $33,95
Laagste koers $32,46
Koersbereik $1,49
Ticker CSU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Capital Senior Living koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Capital Senior Living over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
12 november 2021 $33,54 +3,30% 12.686 $32,47 $33,95 $32,46
11 november 2021 $34,26 -3,12% 8.002 $35,36 $35,36 $32,84
10 november 2021 $34,92 +5,95% 16.185 $32,96 $35,00 $32,01
8 november 2021 $33,85 +13,90% 32.008 $29,72 $34,66 $29,72
5 november 2021 $28,30 -1,94% 6.417 $28,86 $29,72 $28,19

Aandelen Capital Senior Living Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Capital Senior Living? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Capital Senior Living koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Capital Senior Living te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Capital Senior Living van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Capital Senior Living over de laatste 5 handelsdagen

Capital Senior Living aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Capital Senior Living koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Capital Senior Living nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Capital Senior Living

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Capital Senior Living koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Capital Senior Living in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Capital Senior Living. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Capital Senior Living.

Capital Senior Living aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Capital Senior Living: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Capital Senior Living Corp.?

De CEO van Capital Senior Living Corp. is Kimberly Lody.

Wat is de actuele Capital Senior Living Corp. aandelen koers?

Het Capital Senior Living Corp.-aandeel had op 12-11-2021 een openingskoers van $32,47, de hoogste koers was $33,95 en de laagste koers was $32,46. De slotkoers was $33,54 en is daarmee met 2,09% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Capital Senior Living Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Capital Senior Living Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Capital Senior Living Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Capital Senior Living Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Capital Senior Living Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Capital Senior Living Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Capital Senior Living Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Capital Senior Living Corp. stijgen in 2022?

Gaat Capital Senior Living Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Capital Senior Living Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Capital Senior Living Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Capital Senior Living Corp. aandelen kopen?

Capital Senior Living Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Capital Senior Living Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen